USKORO: unapredjene tabele popularnosti

1. Kad si već tu, vrati brisanje PVT-ova, obećao si odavno.

2. Oće ove tabele, to jest sortiranja ostati ovako nepregledna ?
    Mislim oće li pisati samo ovog meseca, prošlog meseca ?

Zar nije bolje da napišeš nešto ovako
    2015
    2014
    2013
    ...
    I kad kliknem na godinu sortiraju se autori po popularnosti, a desno ispod se otvori svi meseci u godini i ja kliknem na avgust i on mi sortira autore za taj mesec.

Nekako mi ovo, ove godine prošle godine predprošle godine, predpredpredpošle godine bezveze izgleda.

3. Kad si već tu, vrati brisanje PVT-ova, obećao si odavno.

Da ponovim: to bi ponovo izazvalo haos sa brojacem neprocitanih. Zato je ukinuto i nece raditi sve dok ponovo ne implementiram kako valja.

4. @sunshine ovo je privremeno dok se ne obrade svi glasovi, ali dobar ti je predlog, verovatno ce tako nesto i biti kada sve bude obradjeno.

5. Jbt napravio si ovaj sajt a i dalje ne znas da citiras.

6. Хоће бити неких визуалних промена и иф јес, кад?

7. Gazda, a koji će ti ili nam ove drugačije liste popularnosti? Budiš takmičarski duh? Kozmetika? Ono,samo da menjamo nešto?

bem ga, možebiti da sam ja glup ali ne shvatam svrhu toga.

8. Na koju foru sam ja #33 na večnoj listi?

9. Na koju foru sam ja #33 na večnoj listi?

ovo je ciganski sajt
    prva 32 mesta su za navijače zvezde

10. nemoj brate da mijenjaš interfejs ništa. Ono što si onamo prošle godine predlaga je nešto najgluplje na svijet izgleda ka neki "sobno bilje" portal.
    Nikakvog komplikovanja, najbolje bi bilo još prostije od ovoga da napraviš ako treba.

Jedino što bi mene se sviđelo od promjena sa tog tehničkog apsekta je da se ubaci opcija da dodaš attachment u post. Fazon sliku direktno sa kompa da ćeram da je ne aploudujem na imgur i te munje. Napravit ograničenje po pitanju veličine slike i da se brišu poslije ne znam kolko vremena da se ne bi zatrpava server nepotrebno i to je to.

I da, ona spemerska sekcija foruma što si obećao!!!1

11. prva 32 mesta su za navijače zvezde

>#25
    >navija za budućnost

12. koga boli kurac za sve ovo, bitna je sprdnja na sajtu

13. Da bre obecao si nemoderisani deo foruma dje zapelo

14. Da se napravi deep vukajlija dostupna samo prvih registrovanim pre godinu dana i sa dosta poena. Da tu bude sve i svasta.

15. Na koju foru sam ja #33 na večnoj listi?

Na foru da su verovatno prebrojani glasovi dok si ti bio na sajtu tj. kad si pisao , a vremenom ćeš da padaš kad predje prebrojavanje dok nisi bio autor na sajtu.

16. U da da da, sjetih se jedne dobre ideje još!
    Spoiler tagovi ako može.
    Ono kad kačimo više slika ili klipova zaredom nekad strašno uspori ili ne učita jer ih previše vuče odjednom ili jednostavno zatrpa previše prostora.

tipa [s: text]
    ako je text samo ga ono zacrni dok ne pređeš mišem, a ako je slika strpa je u neko kao view spojler dugme. Shvataš šta mislim već

17. koga boli kurac za sve ovo, bitna je sprdnja na sajtu

Ovo. Samo što sprdnje NEMA! NEEEEMAAAAAA! HAHAHHAHA

18. Jesu li izracunavanja zavrsena? Do koje godine ce se racunati?

19. Nisu. Do početka. Mada reakcije su (vrv) gotove.

20. Kajzen šta bi za kafanu, kako će bodovati za ulazak preko postera, a kao preko reakcija?
    :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.