Odlično!!
Nalazila sam se na 32-33 mestu u starom sistemu sortiranja iako odavno nemam valjanu defku.
Dobro je da se zadrži sortiranje popularnost prema kalendarskoj godini ili proteklom mesecu jer to odražava ukupan i trenutni doprinos. Trenutni je pun pogodak !!
Aha, kul ideja. Ili da spici jos jedan algoritam za jos jednu tabelu gde tim iskusnim pilotima iz kafane ne bi bili uracunati plusevi ostalih iskusnih pilota, komentatorima plusevi komentatora a modetatorima 2/3 pluseva posle umoda, i zenama ili onima koji se tako predstavljaju 1/2.
Mozda bi onda neki virtuelni kurcevi izgubili erekciju.
Ne znam dal imam tolko klokova tamo ali samo mozes da naucis nesto
1000 nije toliko mnogo koliko ti se čini ovako.
Ako si svaki dan 2 sata onlajn za 500 dana imaš 1k sati a kolko puta si tu fazon pola sata samo a bleji ti cijeli dan kafana u drugom tabu lol.
W јебено, ко да играм кантере против тринестогодишњака
Ја бих због коришћења слова W у српским речима у надимцима трајно бановао. Па кад одабереш нормалан надимак, дођи на Вукајлију.
Није исто кад напишеш у надимку White или SeWer!
ja bas ne bih banovao zbog tog slova w, jeste da mi bode oci ali nema nista ljepse nego kad neki novajlija sa retardiranim nadimkom uleti u kafanu pa pocne da se siri a onda ga fino spustis na zemlju pa posle salje kaizenu pvt kako da obrise profil. bio bi smor sajt da nema nubova nikako.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Odlično!!
Nalazila sam se na 32-33 mestu u starom sistemu sortiranja iako odavno nemam valjanu defku.
Dobro je da se zadrži sortiranje popularnost prema kalendarskoj godini ili proteklom mesecu jer to odražava ukupan i trenutni doprinos. Trenutni je pun pogodak !!
Ne znam dal imam tolko klokova tamo ali samo mozes da naucis nesto
Stavio sam tu brojku po ugledu na ono "sa preko hiljadu sati leta" što razdvaja dobre pilote od nubara.
колко је све прсло кад сподоба са ником delijesewer89 може да уђе на свето тло кафане
W јебено, ко да играм кантере против тринестогодишњака
Aha, kul ideja. Ili da spici jos jedan algoritam za jos jednu tabelu gde tim iskusnim pilotima iz kafane ne bi bili uracunati plusevi ostalih iskusnih pilota, komentatorima plusevi komentatora a modetatorima 2/3 pluseva posle umoda, i zenama ili onima koji se tako predstavljaju 1/2.
Mozda bi onda neki virtuelni kurcevi izgubili erekciju.
Мени није јасно, који је пре био услов за кафану а који је сад?
1000 nije toliko mnogo koliko ti se čini ovako.
Ako si svaki dan 2 sata onlajn za 500 dana imaš 1k sati a kolko puta si tu fazon pola sata samo a bleji ti cijeli dan kafana u drugom tabu lol.
Ја бих због коришћења слова W у српским речима у надимцима трајно бановао. Па кад одабереш нормалан надимак, дођи на Вукајлију.
Није исто кад напишеш у надимку White или SeWer!
Sewer = kanalizacija...
Ne vidim ništa problematično.
Ахахаха! Пази стварно!
sewer - одводна цев; шваља, кројачица
I sa "Y" isto. Jebote, zamisli u kakvu štalu bi se posle nekog vremena ovaj sajt pretvorio kada bi neko sa "y" u nadimku ušao u, lupam, Kafanu.
ja bas ne bih banovao zbog tog slova w, jeste da mi bode oci ali nema nista ljepse nego kad neki novajlija sa retardiranim nadimkom uleti u kafanu pa pocne da se siri a onda ga fino spustis na zemlju pa posle salje kaizenu pvt kako da obrise profil. bio bi smor sajt da nema nubova nikako.
yeah, wala bash
deku aod
A nubovi ne smetaju tj pozeljni su ali kad dolaze postepeno na 15 dana po jedan...taman kad zasiti wladimirovanje jednog da naidje drugi
Wladimirovanje sa w kontate hehe
Hahahaha njega sam zaboravio
Mada je godiste u niku tek lejm takvi ni za cekaonicu nisu za cekaonicu treba kiss army mlecniautoput igor nimcevic itd
ljudi, od kad postoji čet na sajtu?
Agilni prestani da pljuješ po Kafani. Ok? Ja kad sam govorio da je moderator govno mislio sam na Remca, ne i na tebe. Razgraniči to malo.
Hahaha, imaš "x" u nadimku.