USKORO: unapredjene tabele popularnosti

1. Šta i to je sad kao loše? Ajd w ali x...

2. Ja kad sam govorio da je moderator govno mislio sam na Remca, ne i na tebe.

Ja kad sam govorio da je moderator govno mislio sam na Đonija, ali lista preti da bude proširena... :(

3. yeah, wala bash

Ovo je genijalno ahahahah

4. Мене чак и ранг спрда.

5. Kajzene,dosta brojanja, odgovara mi ovaj rang sad

6. vidro pomagaj, odaberi mi poster ili reakciju da vim kolko ću se spustim, da se tako duhovito izrazim

7. Pao sam na trijesprvo mesto kurac mi je ispod 20 santima sada

kad se zavrsi lista vratice se na standardnih dvanest ili trinest kad se jako napalim bas

8. A brate, vjeruj mi da nije ništa specijalno imati veliki kurac.

Više mi pravi problema nego koristi. Npr. kad se tuširam pa uzmem da ga sapunjam pa nabrekne ne mogu da se okrenem u tuš kabini ili kad sam u trenerci a dođe mi neka drugarica na kuću pa vidi kako se ocrtava kobaja preko treše misli da mi se digao a ustvari je samo veliki onako a preloša je situacija da objašnjavam.... mislim zamisli kažem "ee nije mi se digao nego je ogroman jebi ga"... mislim samo bih gore napravio.

Bokserice isto moram da navlačim do ispod sisa jer kad se digne bleji gore preko pupka pola metra. Jednom tako bio kod jednog druga kući što je pravio roštilj i sjedimo u dvorištu i meni se digao bio i ja krenuo da ga namještam i podignem ga nagore ono a bilo ljeto u majci bijeloj sam bio i kako je tu prskalica neka bila ja ne kapiram da me ono govno prska i vidim majca mi se skroz skvasila vidi se kurčina a tu ne samo naše društvo nego i njegova familija neki viđeli pa upiru prstom i šapuću nešto jedni drugima ne vjeruju kolika močuga... neki misle da je to vrh osjećaj a zapravo mi strašno neprijatno bude u tim situacijama jebi ga.

Najgore što se to poslije raširi priča pa dolaze svakave budale da me smaraju "eee je l ti stvarno toliki kurac?" ima i riba među njima al su uglavnom neke gaborke željne kurca koje me nenormalno smaraju... Pa jebem ti život moj kurac, moja stvar, šta vas boli kurac za moj kurac

Na plaži da ne pričam kakvi su problemi...

26-27 cm mi je al veći je još nego je zakrivljen ono na gore retardirano.

9. Stavi da kad na profilu stavim kursor na rank, da pokaže koliko sam u plusu u tom periodu, da znam kolko mi fali za top 100 itd. I koji je to period ustvari, nisam u toku?

10. Sitne kozmeticke promjene, nista od ovog.

11. Да ти објасним, кад си већ безобразан и ретардиран. То што се промијенио начин рангирања и увело још много бесмислених рангирања суштински ништа није донијело ново сајту.
    Нема побољшања или проширивања садржаја, мотивације аутора да више и боље пишу, нема контролисања будала на сајту

12. Ako uvođenje mesečne liste popularnosti nije pokušaj (videćemo da li dobar ili loš) da se više piše, onda ne znam šta je.

13. Suštinski je donelo to da se novi autori mogu lako primetiti u svim sferama kreiranja sadržaja na ovom sajtu.
    Proširenje sadržaja na šta ? Da još uvede "vines" ili koji je već domaći izraz ?
    Budala na ovom sajtu uvek ima, ti si očigledan primer i njihovo kontrolisanje je skroz druga tema od ove koja se prvenstveno fokusira na sadržaj a ne degenirasane autore, duple naloge, trolove ili šta već ti smatraš budalom na ovom sajtu.

Rangiranje je najbolji način da se autori nalože da više kreiraju jer dosta njih ima motiv da budu u prvih 10,50,100 ili da imaju krune i pehare. Oni koji ne pate od toga i pišu za svoju dušu nisu uskraćeni ni za šta.

14. Нема побољшања или проширивања садржаја, мотивације аутора да више и боље пишу, нема контролисања будала на сајту

Koga boli kurac, ionako samo nas deset uopšte išta piše i čita.

15. Мислим да се таквим рангирањем ништа не постиже, ако суштински не помогнеш да се квалитетан садржај избацује на насловну или на фб, или негдје гдје већи број посјетилаца може да види. Ионако ће бити ортачког гласања, јурцања за гласовима штањцањем неквалитета, а на насловној по једна дефиниција на дан, од прије 5 година.

16. Rekoh da ostaje da se vidi. Svakako da ova rangiranja nose sa sobom i te loše stvari, ali uvek je više đubra sa sobom donosilo i više kvaliteta. Ostaje samo da moderatori to isprate, istaknu najbolje, a da se što više forsira postavljanje sadržaja na Fb, a ne jednom u deset dana.

17. Poplava, nemoj me pogrešno shvatit sad, i ja se slažem sa tim da je ovo praktično beskorisna, mada lijepo prezentovana promjena ali brate moj da li ti jedan jedini post na ovom sajtu imaš a da nije hejterski ili nekako ciničan?

Imam neki osjećaj da ti ni kinder bueno ne voliš.

18. пазле ниси открио данас део оне слике са агијем како кува кафу пајтићу

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.