USKORO: unapredjene tabele popularnosti

1. Kolko ocena se izbroji dnevno?

Ne znam, ali otprilike 5 miliona.

Treba li očekivati još neke novitete nakon ovog?

Naravno.

2. I brzo postah popularan kao elvis prisli,
    krunisani kralj od estradne scene
    sad i kad sam sam svi mi kažu vi
    a zbog toga ja znam da sam najbolji...

3. Lolo sve citirao osim mene ahahh

4. kazite mi zasto kidam ovako odjednom kad nisam tu vec 5 godina? xD

5. Kajzene, ne moraš trošiti vrijeme na zbir glasova od postera, pogotovo od nas koji nemamo nijednog.

6. Kaizene napravi neki novi tekstualni koncept
    Može nešto na ovaj fozon
    http://vukajlija.com/forum/teme/44294
    Ionako 90% današnjih definicija nisu definicije neki novi način tekstualnog kenjanja fali sajtu

7. Kaizene mogu li ja biti moderator da ne radim nista a da primam moderatorsku platu!???

8. Evo zbog čega se ja žalim ZNAM DA SE BROJE GLASOVI RETARDI! ovo je moj post:

Ma meni je jedino važno da mi ne brišete ništa, makar bilo 1000 u minus... A mogli bi da mi vratite nekoliko defnicija iz groblja kao nadohnadu na pretrprljni duševni bol... Kao na primer defniciju Kum... A setiću se još kojih neopravdano obrisanih... Moje su defnicije, moja deca, volim ih sve podjednako, ma koliko pojedine bile retardirane... A volim i vas ljudi!

U stvari neću da grešim dušu jednom su mi modovi vratili definiciju sa groblja... Ali to je bilo samo jednom i to jedva, posle 3 godina...

9. може, и да се зове по српски "квариша", а не по амерички "спојлер".

10. Ako ikako moze broj postofa na forumu!

Nebitno je totalno, a i sajt je osetljiv na te "brojčanike", kol'ko sam ukapirao zato su i pp zaključani da ne mogu da se brišu.

Naravno.

http://www.dodaj.rs/f/U/3p/1qmEPM7h/6/lazarjetset45ccffb79b06d.gif
    A ono što si me poprckavao "imam u planu odličnu foru za pehar, za koji dan će biti", zapamtio sam ti, uklizaću ti sobe noge na VOSU.

11. Ugradio sam kvarisu na Juga, sad mi je Jugic aerodinamicniji pa ide i preko 60km/h!

12. КВАРИША
    Смиљка се на крају смува с Остојом.
    АШИРАВК

Може!

13. Učitelju, učitelju....
    nastavniče, nastavniče...
    profosore, profesore...
    šefe, šefe...
    direktore, direktore...
    gazda, gazda...

Kaizene, kaizene..

14. Sto je nepotreban broj postova? Sigurno ga ima negde nego samo nije prikazan.

15. ама, расни, пусти човека. видиш да сабира гласове. неће никад сабрати ако му будеш сметао.

16. Ima onaj film gde knjigovodja radi za mafiju i ne može nikako da sabere sve kako treba...i mafijaš mu plati kurvu da mu puši dok sabira...

kome se žuri nek se javi dobrovoljno...

17. пошарени и анимирај мало ове статистике на профилу ово овако изгледа ко годишњи обрачун покраденог кусура у аману, А ПОКРАДЕНИ КУСУР У АМАНУ У МЕНИ РАЂА БУНТ И БЕС АААА

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.