USKORO: unapredjene tabele popularnosti

1. Ne mrzim modove ali ih i ne volim za razliku od ovih dupaša iz modovskih gildova koje bih tuko nekrštenom usranom motkom! Čim spomenem neku nepravdu modova momentalno spamuju i kenjaju kako sam lud! To je onaj tip ljudi kao što su stranački botovi! A ne pričam ja sve ovo samo zbog sebe.
    Osećam se kao ovaj lik ovde: https://www.youtube.com/watch?v=ovSl2vVKDkc&list=FLgosjAMoISUju_OsODhp-sw
    DIKTATURA!

2. Kako se gleda ova jebena popularnsot, u poslednjih par dana svaka reakcija koju napravim ode u plus, ne veliki ali plus, a "rejting" mi je opao za skoro 300 mesta???

3. Kako mozes biti tako glup?

4. Čini se da kajzanovin plan polako ali sigurno doživljava krah.
    Jupiterac pao za trista mesta a aktivan i stalno pravi.

Kako protiv starog bajazita Brusare da se probije do topa kada je ispemovao sajt sa defkama do maksimuma. :)

5. Sam si kriv, nisi bio tu da me kontrolišeš :)

6. Pogle ovaj Rasni... ne znam kome pričaš da je glup... zar nisi ti lik za kojeg smo svi molili da se odbanuje uključujući i mene. Mene na ovom sajtu može svako da vredja kako stigne, već odavno.

7. To jeste. Sranje što više nisi mod.

Inače Kajzene, stvarno je bedno ovo što radiš. Skapirao si da na sajtu imaš mali milijon gnjida koji se lože kada ih neki od tvojih "besplatno likova" obraduje nekim naslovčićem, pa sad tobož praviš neku novu klimu na sajtu, kako stare drtine, koje su rekle sve šta su imale i smorile se jer je sajt postao pregovno još davnih dana, ne bi bile više toliko bitne i smarale na prvim mestima, sada praviš varijantu ne bi li se neki novi klinci navukli i pisali tebi nove sadržaje kako bi ti imao više klikova i zaradio za letovanje od reklama.

Promeni nadimak u hohštapler

8. Svako je glup ko se zali na to da mu rang opada a jos se nije prebrojalo do kraja. Jos ce da se broji 10 dana. Stvarno svakakvih likova ima na sajtou.

9. To jeste. Sranje što više nisi mod.

Prošlo je moje vreme, zakasnio sam barem godinu dana da to shvatim.

10. Eo sad mi Rasni pisao:

http://s28.postimg.org/imhwc32il/Capture.jpg

Bolje da su ostale defke dana.
    Jebeni pera kojot posterdzhija

11. link gde možemo Rasnom da dajemo pluseve kako bi razjebo super peder kojota: http://vukajlija.com/recnik/autori/275156/posters?order=time

12. Pa ja se ne žalim zbog toga... znam da se broji... ja se žalim na hiljadu drugih sranja koji su modovi uradili... pa zbog toga i ne pišem definicije... neću prosto da se nerviram.

13. Ja sam za to da mi uopšte i ne broje moje glasove. boli me za rang. Ja sam za to da vrate moje definicije sa groblja i to bar jednu. Lepo i kulturno sam ih zamolio za to.

14. Nema više proseka na profilu? Hoće li ga opet biti kada glasovi budu prebrojani?

Zašto makar kao brojčani podatak ne stoji broj definicija na groblju, kada se i skor na njima računa u ukupnom zbiru sada?

15. Hoće li ga opet biti kada glasovi budu prebrojani?

Ne verujem, cini mi se bespotrebnim...

Zašto makar kao brojčani podatak ne stoji broj definicija na groblju, kada se i skor na njima računa u ukupnom zbiru sada?

Mislio sam da stoji. Ispravicu.

16. Ne verujem, cini mi se bespotrebnim...

Jedinu stavku na svom profilu kojom si se mogao pohvaliti si ukinuo, ehehehe.

17. Kolko ocena se izbroji dnevno? Kolko vidim još nije gotova 2012. ostao decembar.

Treba li očekivati još neke novitete nakon ovog?

18. Nije sada tema, ali kad se već provlače pitanja o daljim novitetima, da pomenem i ovde kako se nadam da će nemogućnost davanja bilo kome deset identičnih ocena uzastopno takođe biti regulisana, tj. da će automatska kontrola lajka/hejta biti malo unapređena.

19. Cao kajzene jesi dobro pita li te neko kako si? odmori malo, pusti to, nemoj da preopteretis nesto

20. Ako ikako moze broj postofa na forumu!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.