ono sto kapiram da si usrao je da si racunao samo glasove na definicije iz odredjenog meseca koji su dobijeni u tom mesecu.
jer 20*700 u proseku po definiciji, je 14000 i onda je moguce da imam 25000 glasova.
kazane, ne broj ponovo, ko boga te molim ovako! de ponovo da prolazim kroz užasan pad na listi: sa 11 mesta na 23, pa još?
imaj malo milosti, majka mu stara :(
Nije sada tema, ali kad se već provlače pitanja o daljim novitetima, da pomenem i ovde kako se nadam da će nemogućnost davanja bilo kome deset identičnih ocena uzastopno takođe biti regulisana, tj. da će automatska kontrola lajka/hejta biti malo unapređena.
I ovo
кад ћете да схватите да дефиниције нико не чита осим вас четворо
I sad tih "cetvoro" ocenjuju i to su uglavnom dobre ocene, autori koji citaju i ocenjuju cene i druge autore i na defke za koje je ulozen trud lupe +, i kad dodje red da bude 10i morace da daju minus? Ili da pronadju neku stariju defku i onda tamo daju - i nastave sa citanjem? Ili ako su ocenili sve defke morace na sledecu koja je mozda vrhunska da daju minus da bi mogli ubuducev da ocenjuju tog autora.
Ludoooo. :D
Valjda ce neko procitati ovo :D
Brate, logičan nastavak svega je uvođenje mimova na sajt.
Sve kao na onom sajtu "meme generator", mogu korisnici da aplouduju nove slike (naravno, postojaće opcija da drugi korisnici koriste sliku koja je već aploudovana za novi mim, biće opcija za to), 2 reda, gornji i donji, onaj standardni font, najbolji će bivati odabrani, privatne slike bivati uklonjene, kao i na posterima, a naložiće se ljudi kao i na svakoj temi sa mimovima, jer je zanimljivo. BAR ZA POČETAK.
Ajde, Kajzene, em neće bagovati sajt kao sa reakcijama, em nije zahtjevno kao vinesi.
ono sto kapiram da si usrao je da si racunao samo glasove na definicije iz odredjenog meseca koji su dobijeni u tom mesecu.
jer 20*700 u proseku po definiciji, je 14000 i onda je moguce da imam 25000 glasova.
daj kaizene ukljuci mozak kada pises brojac -.-
Može li da mi se banuje ovaj pofil na jedno par meseci ?
Nekih 3 meseca bi bilo dobro.
Ok
ne placem, nego je daun greska, jebe mi se za poene. ionako nisam pao na listj nista specijalno
kazane, ne broj ponovo, ko boga te molim ovako! de ponovo da prolazim kroz užasan pad na listi: sa 11 mesta na 23, pa još?
imaj malo milosti, majka mu stara :(
Kaizen nije trebao da daje ove preliminarne rezultate jbg :(
Ovih dana su se javljali pojedini autori koji se nisu logovali godinama. Svi prate svoj plasman iz ofa. Sjajan potez je bilo ovo brojanje unatraške.
A ovi spojleri će biti korisni ako se implementiraju u definicije. Kod Profovih defki bi imale primenu, recimo. To su već tri teme i jedan autor.
kakvi spojleri
Ne, ozbiljan sam po pitanju svog bana, a znam da će me modovi kulirati, pa da pitam gazdu direktno da mi učini tu čast i da me banuje na 3 meseca.
кад ћете да схватите да дефиниције нико не чита осим вас четворо
Samobanuj se. Postoji ta opcija.
Kaće konačno sve da se unormali? Da znamo na čemu smo? Al biće sajt moćna makina kad ga remontujete...
Neka Rasni, ovako mi je sigurnije.
kajzene napravi onaj mim ili kako se zove. oćemo dnevnu dozu estradnog umetnika i koješta
bice go kurac. jedino prosek delimicno govori o kvalitetu autora, i sad ga ukida.
ne zna da prebroji glasove kako valja tako da u prvih sto imas jebenog pakla juga fazon, a nemas burzuma ili nekog slicnog recimo.
I ovo
I sad tih "cetvoro" ocenjuju i to su uglavnom dobre ocene, autori koji citaju i ocenjuju cene i druge autore i na defke za koje je ulozen trud lupe +, i kad dodje red da bude 10i morace da daju minus? Ili da pronadju neku stariju defku i onda tamo daju - i nastave sa citanjem? Ili ako su ocenili sve defke morace na sledecu koja je mozda vrhunska da daju minus da bi mogli ubuducev da ocenjuju tog autora.
Ludoooo. :D
Valjda ce neko procitati ovo :D
Ubaci i vinese.
Bilo bi kul da mos kompletno da sakrijes necije postojanje u svim segmentima sajta, preljepost, moze i kao mogucnost za one s peharom
prosek je nebitan.ranije su defke skupljale i po 500 ocena regularno a sad i neka popularna skupi jedva 50.
Brate, logičan nastavak svega je uvođenje mimova na sajt.
Sve kao na onom sajtu "meme generator", mogu korisnici da aplouduju nove slike (naravno, postojaće opcija da drugi korisnici koriste sliku koja je već aploudovana za novi mim, biće opcija za to), 2 reda, gornji i donji, onaj standardni font, najbolji će bivati odabrani, privatne slike bivati uklonjene, kao i na posterima, a naložiće se ljudi kao i na svakoj temi sa mimovima, jer je zanimljivo. BAR ZA POČETAK.
Ajde, Kajzene, em neće bagovati sajt kao sa reakcijama, em nije zahtjevno kao vinesi.