USKORO: unapredjene tabele popularnosti

1. Samo da kaizen preboli sto su mu iskulirali ideju kad je hteo to :D

2. prosek je nebitan.ranije su defke skupljale i po 500 ocena regularno a sad i neka popularna skupi jedva 50.

Da li si ti jebeno normalan?

Pa ako je više ocenjivano srazmerno je više deljeno i minusa.

3. Nije karo, mnogo veci odnos je bio ranije nego sad.
    Budimo realni

4. Nije karo,

hahahahahhahahahahhahaha

caro, šta ti reko

5. Nije tačno. Kako odnos može da bude veći. Šta hoćeš da kažeš, da su sad napali hejteri a ranije ih nije bilo?

6. hahahahahhahahahahhahaha

caro, šta ti reko

Može da mi poglođe to što mi je reko

7. Ne želim da se proseravam, ali meni je ono pre bilo bolje.

Sasvim mi je OK ovaj broj glasova i za postere i reakcije, ali mi se sviđala ona ideja za kafanu 500 bodova od definicija. Po tome sam znao da za nešto treba baš da se potrudim.

A sad ako mogu i sa reakcijama, deluje mi nekako njah.

EDIT: Onda nek za balkon recimo treba 10000 ili kolko god su pojedinci tražili za kafanu još koliko pre 5 dana.

8. Nešto smisleno i od Vidre... :)
    Jedini je problem što je to već polako prežvakano, tj. da je uvedeno pre dve godine (ili koliko ima, kad je prvi put spominjano), bilo bi euforično pravljenje, 1234686 komada /minut, kaizen bi češao brke, i sl. Sad bi takođe trebala da bude navala, bar na početku.

9. Na razliku sam mislio a verujem da znas sta sam mislio
    . :D
    Sad je mnogo manja razlika izmedju + i - nego ranije..

Pa cara se cita kao kara zar ne?

10. Na razliku sam mislio a verujem da znas sta sam mislio
    . :D

Proprcionalno to je tu negde.
    To je varijanta defke

36:9 - znači odnos 4:1 - naizgled ne nešto dobra defka
    360:90 - sad ispada da je suvi kvalitet.

Manje se ocenjuje pa se čini da je manji odnos +/-. Možda i jeste, ali to ne znači da prosek ništa ne pokazuje.

Pa cara se cita kao kara zar ne?

Čita se kao Cara :) Po ulici Cara, Cara Dušana.

11. Caro, u pravu je čovek.

Ranije odabrana imala 1500:200 skor, a sada 150:20. I loši autori koji su imali par odabranih u, recimo 2011. godini imaju upadljivo bolji prosek od kvalitetnih autora kojima je najveći broj definicija odabran ove i prošle godine.

Ovo pišem kao odgovor na ono da je prosek merilo kvaliteta. Bio je, nekad.

Pa ako je više ocenjivano srazmerno je više deljeno i minusa.

Ne bre. Prosek prikazuje prosečnu razliku pluseva i minusa, a ne njihov prosečan količnik.

12. Ne bre. Prosek prikazuje prosečnu razliku pluseva i minusa, a ne njihov prosečan količnik.

Onda to nije prosek. To je razlika.

13. Caro, kao da si od juče na sajtu. Prosek koji je do juče postojao na profilu je prosečna razlika pluseva i minusa, odnosno koliko je autoru definicija u proseku u plusu. Nikakvi količnici se ne gledaju.

14. I ja mislim da sam u pravu.. :D

Čita se kao Cara :) Po ulici Cara, Cara Dušana.

pa sto se nisi nazvo careva ulica ili ulica cara...ovakvo cara zvuci kao kara :D:D

15. Ali je dobra ideja, realno, da bude prikazan prosečan količnik, to je možda najbolji pokazatelj koliko je ko dobar.

16. KOje govno, Pa što nije napravljena varijanta da se računa količnik ukupnih pluseva i minusa. To bi imalo smisla.

Opet dolazim do zaključka da je kajzen tenkre

17. ja da se pitam ja bih uveo rea

18. Đorkaef u pravu si bio, možeš me zvati Karom llolololo

19. Aj agi vidi moj post sa 29te ili 28. strane da ne ponavljam opet :D

20. Zato što je oduvek bila bitnija popularnost, nego kvalitet. I tada i sada. Jbg.

Rekoh da bi bilo sjajno da postoji i prosek količnika, ali verujem da "nema dovoljno parametara" da se to napravi.