U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
A šta mislite na to da se ukinu poseri i reakcije i ovo bude sajt kakav je orginalno zamišljen a to je sajt na kome se pišu i ocenjuju definicije... Može da se napravi i drugi sajt na kome bi lepili sve živo kao na 9gagu...
A šta mislite na to da se ukinu poseri i reakcije i ovo bude sajt kakav je orginalno zamišljen a to je sajt na kome se pišu i ocenjuju definicije...
I pravo bi sajtu potpisao smrtnu presudu.
Daj Rasni iskuliraj si retardiran jebo te Bog u pičku šta samo spemuješ nek neko kaže nešto pametno kad već ima tema da l si lud
Uvedite spojlere, usrećite se.
стварно бре што држите ово говно овде више људима је више пун курац
Ne radi se o spojlerima nisam trazio to mada je korisnije da bar jednom liku spasimo useravanje po filmu koji nije gledao nego trolovanje jebenom lektirom. Samo iskuliraj
Ajde debeli samo znaš da vređaš i da sereš.
ја теби бар нисам мајку сово
kajzen dodje i fejluje hahahahahaha najbolje da se nikad vise ne uloguje samo fejluje svaki put kad se uloguje
Уопште не разумем овај нови начин бројања поена, али нема везе. Питања ћу да постављам тек кад будем видео коначне листе.
1. Vinese
2. Mimove
3. Stripove
4. Kurajberovo novinarstvo
5. Priče
Приче, као и блогове сматрам апсолутно непотребним. Вукајлија јесте првобитно замишљена искључиво као Интернет речник сленга, али се од старта није дефинисао само сленг него и други појмови из живота. Дакле, дефиниције не би требало дирати па нека је то кратеж или роман само значење речи дефиниција на Вукајлији је одавно постало широк појам. Неке ствари не можеш да дефинишеш у пар речи или пар редова.
Ali je dobra ideja, realno, da bude prikazan prosečan količnik, to je možda najbolji pokazatelj koliko je ko dobar.
То тек ништа не мора да значи.
Ово је нпр. нешто јаче од 6:1
http://vukajlija.com/upoznavac/271996
А моја "дефиниција" са највише оцена, форица која је смишљена у секунди и не може се мерити са овим изнад има 1300:100. Просек и количник су ми пусхеелее гоwно.
ако кажеш да је крш могу и да ти је обришем стево, само реци, никакав пробљем
Fejzbuče, aj me banuj na tri meseca ko Boga te molim!
Што би брисао, солидна је форица, само је смешно поредити са таквим стварима као што је Вехбијин текст. А кад сам тражио да ми обришу једну другу, рекли ми да не могу одабране да се бришу. Јеси прочитао ти сва упутства тамо, је ли?
Hahaha usro se StevO za defku, pa se autocenzuriše
Lepi, to je trebalo u startu da se uradi. Prošao voz.
1. Vinese
2. Mimove
3. Stripove
4. Kurajberovo novinarstvo
5. Priče
Или то или ово
ovo sa spojlerima bi izgledalo ovako otprilike
KVARISA
klik
RASNEEE POPUSHI MI GOWNO
Треба да се направи сајт у сенци, односно дупли сајт. И горе лево изнад главе имаш таб:
Вукајлија
Вукајлија ЗЕРОзвјездица
Е овај први таб те води на изворни зелени сајт, дефиниције форум, чет, коментари у садашњем облику и то је то,
а вукајлија ЗЕРОзвјездица (ЗЕРО ЈЕ РАДНИ НАЗИВ КАО КОКАКОЛА КОНТАСХ?) те уводи у психоделични весели сајт са много боја и визуелних сензација, на ком се праве постери, реакције, мимови, стрипови, вајнс и остала говна. И на ком грува нека музика, предлажем "на форуму" (иако на том делу сајта нема форума)
Чек захвалности ми пошаљи у пвт.
Генијално.