Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Krle, ubih te u glasovima!
daj crnca, da se ocepimo i napravimo
nema ocena, samo utoke govore
pičke na CRNCU isključivo radodajne
mi momci poletni http://i.imgur.com/7OeN09r.gif
Zaista ne mogu, štikla blokira iksić.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201412/155580/black_man_rage_gif.gif
Završena 2012. samim tim i reakcije.
Završena 2012.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201412/155580/black_man_rage_gif.gif
samim tim i reakcije
Eto sad moze neko da napravi reakciju sa tim gifom i komentarom :D
Nisam neko mudo, ali da dam mišljenje:
Podržavam uvođenje odvojenih lista za reakcije i postere, zaslužili su ljudi to, iako ja lično 90% vremena provodim na definicijama. Čitam, ocjenjujem, komentarišem i ponekad pišem.
E sad, blokiranjem glasova prema pojedinim autorima uskraćena mi je mogućnost da nagradim njihov trud. Ako dam nekom deset pluseva, a nijedan minus, trajno mi je zabranjeno da glasam za njega??? Kako je određen taj omjer? Možda sam kursadžija i imam nizak prag za humor, pa mi je smiješno više od propisanog?
Uostalom, ja i održavam tih nekih 10% minusa na generalnom nivou, ali šta ako dođem u situaciju da nakon devetog plusa moram određenom autoru dati minus na sjajnu definiciju? Time su u prednosti prosječni autori, jer će oni koji su izuzetni i konstantni vremenom gubiti sve više čitalaca (Prof npr. ne piše definicije za minus). Kako da znam šta sam dao na posljednje ocijenjenih devet definicija? Hoće stajati u ćošku: Pazi, ako sad daš plus, nećeš moći više da glasaš za ovog autora?
Ionako je slaba ocijenjenost definicija, a ovim potezom se još dodatno destimuliše.
Ima toga još, ali dosta za sad...
EDIT PJAF: Očekujem neki odgovor, makar spemerski
U toj situaciji nadjes neku stariju defku tog autora lupis minus i onda tako u krug..medjutim kad ili ako vec jesi ocenio sve defke istog autora moraces da biras izmedju uzdrzavanja ili davanja minusa na dobru defku.
Bas zanimljivo i bas inspirativno, a taman sam krenuo da pisem..
OČU DA DAJEM PLUSOVE
KOLKO JA OĆU I KOME OĆU
Najbolje da se taj algoritam ne koristi dok ne bude napravljen kako valja, odnosno da prvo "gleda" vremenski razmak između ocena.
EDIT: Ili da ostane ovakav, ali samo toliko da alarmira negde moderatore kako bi proverili ima li zaista lajka/hejta.
Ili da ostane ovakav, ali samo toliko da alarmira negde moderatore kako bi proverili ima li zaista lajka/hejta.
To! Odlična ideja je automatsko skidanje plusOVA i minusOVA, ali za lajk i hejt. Nije lajk ako uredno pročitam definiciju i ostavim ocjenu.
страшно јеботе
најгора ноћна мора ми је да нећу моћи да оцењујем нечији труд на овом сајту
Direktore eto ti jos jedna.realno moji kom su te inspirisali da napravis dve reakcije :D:D
Е, разумем да ти је после добијања круне досадило да пишеш, али не значи да је све што се сада пише поптуно срање. А има других којима је битан скор. Нека је четворо људи у питању који редовно читају дефиниције, бар неко одржава сврху постојања сајта.
А и синоћ сам претурао по компу и нашао нешто што можда и није за Вукајлију, али може да послужи као добра навлакуша за фејсаре и фејсуље који се ложе на те ствари, а повремено читају дефиниције јер немају налог или довољно поена за форум.
Lako je tebi Jebač, vi dominirate na forumu i četu, za vas nema krize. Šta da ja radim na ovom sajtu? Mogu samo da se smijem na postove Bohora i kompanije i šta još?
Nisam kreativan forumaš, pa ne postujem često da se ne transferišem. Posteri nisu moj fah, kao ni reakcije. Na čet ne smijem da me ne izbodu.
Ostaju samo definicije. A ako ih ne ocjenjujem, čemu da ih čitam i komentarišem?
Napravili smo profile u pogresno vreme..
Eh da sam pre tri,4 god stigo na sajt bila bi to druga prica. :D
Le piaf po tvom pisanju na forumu mislio sam da imas ocenjeno bar 50000 sadrzaja.
Pustite vi Jebača i njegovo sranje. Dobro se on pomučio za krunu kod Delevre. Sad samo sere i smara. Ja i danas volim da pročitam dobru definiciju. Svi pišemo sada neke proseke pa ja kad se uželim odem kod autora Ajvar na leba da me mine želja. Al peder vise ne piše