USKORO: unapredjene tabele popularnosti

1. Zasto svaki post koji smatras duhovitim zavrsavas uzvicnikom? Jel to kao onaj dodati smeh u serijama kao znak da se svi smeju jer se nesto urnebesno smesno desilo?

2. Svakako da liste neće biti realne jer je ranije bilo više ljudi i dobijalo se po 2,3,4,5 hiljada pluseva za jedan odabran poster, reakciju, defku...

3. pozdrav dejanče legendo!

4. Ali će biti realnije.

5. Stavi i na profil "zbir glasova za postere/reakcije", kao što ima za definicije, pa neka sve ulazi u konačni zbir i koriguje skor. Neka ga puši definicija lobi sa njihovim parolama protiv postera i reakcije. 9. mart '91

6. izijem flips za moderatora picke!

7. Makaronac kako si?

8. Pobrkao si me sa msmojneom.

9. Ne mogu posteri i reakcije ulaziti u skor jer je trud iza njih daleko manji nego li iza pisanja defki. Mada, ono, jedna slika govori više od hiljadu reči...:)

Elem, Kazane, pozdravljam ovo tvoje kakvo-takvo angažovanje oko sajta, nadam se da si konačno skapirao da će ovako završiti u kazneno popravnoj ustanovi "Žikica J.Španac".

10. Ne mogu posteri i reakcije da uđu u poseban skor. Eventualno može da postoji posebna rang lista za to koja nigde ne piše. I to je to. Realno, moron može da napravi poster koji će napraviti dosta pluseva.

11. Subjektivna razmišljanja.
    Dosta je više bre! Kucnuo vam je čas Šekspiri!
    http://wfpquantum.s3.amazonaws.com/images/photostore/large/1832140.jpg

12. NE može
    http://www.mio.co.za/wp-content/uploads/legacy/14196_resized_hammer_court300.png
    Ajmo dalje predlažite, naziru se neka vrlo konstruktivna rešenja.

13. Dosta je više bre! Kucnuo vam je čas Šekspiri!

+313131313
    DOLAZI VREME PROMENA.. DOSTA VIŠE TIKE PATIKE, DIVI GAVAJO GLUPOSTI
    Pravo merilo su posteri i reakcije!

14. Hahaha slike i pokretne slike su bitne hahahahaa

15. Očigledno je da sanšajn troluje, jer je dobar autor u sva tri domena, da se tako izrazim, sadržaja.
    Međutim, Makaronac me brine, jer izgleda da veruje u vrednost šarenila.

16. Ма ајд што их је лакше направити, него што их је лакше и оценити. Волим мирис минуса на постеру...

17. Jes', eto ozbiljan sam. Mada vam odmah prpa, čim ovako neko kaže. Smiješno mi kako se plašite za jebeni skor.

Nego, ako ako ćemo ovako realno među nama, trenutno su za sajt oni važniji nego definicije. Mislim na "share" opcije, trenutno šta je više u trendu. Reklamiraju sajt 10 puta više nego definicije.

Ukinite postere i reakcije pa da vidimo koliko će sajt opstati.

Totalno sam objektivan, nemam razloga za drugačije.

18. Posteri i reakcije su tu samo da bi privukli omladinu da čita definicije i edukuje se. One su šareni otirač pred vratima kvaliteta, gdine Makaronče. Reklama, tizer, kako god.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.