USKORO: unapredjene tabele popularnosti

1. Ček, meni ovde jedna stvar nije jasna (glup sam jebiga) sad će se praviti i "tabele popularnosti" autora i prema posterima i reakcijama, umesto samo prema definicijama?

2. Ne treba zajedničku listu nego posebne liste za sva tri i tri kriterijuma sortiranja autora. Ne smarajte, kad hoću da nađem kvalitetnog autora da pročitam, sigurno neću prvo da mi na prvom mestu bude Paninaro sa svojih 2000 definicija, 200 postera i 500 reakcija. Zajebi integralno bodovanje.

3. Биће што бити мора... И ако може за чет у Кафани, хитови Зам продукције. Позз.

4. Pritom to bi dodatno ubilo definicije, napravilo još veću hiperprodukciju postera i reakcija. Nekada davno je postojalo i do toga je došlo odmah.

5. Reme da li kapiras da su ljudi koji idu da citaju kao ti u manjini. Nema vas vise od 20 sto ocete da citate definicije tako.

6. а реакције су баш за дебиле, узме убаци покретну сличицу, почне са оно кад и објасни оно што је на сличици, види се колико је све то дауновски кад један жајк има круну у тој области

Aha, važi. Ne lupaj jebene gluposti
    http://vukajlija.com/reakcije/134538

7. Znači

DEFINICIJANERI/DEFINICIJANERKE

POSTERAŠI/POSTERAŠICE

REAKCIONERI/REAKCIONERKE

8. Reme da li kapiras da su ljudi koji idu da citaju kao ti u manjini. Nema vas vise od 20 sto ocete da citate definicije tako.

Rasni, zašto praviti zajedničku listu članova.
    Ajd u boksu napravi integralnu listu za laku i apsolutnu kategoriju. U tenisu integralna lista za muškarce i žene. Ne serite.
    Ubija se preglednost tako. Možeš da imaš rang za kategoriju i dovoljno ti je. Kada tražiš autore, biraš gde ćeš da tražiš.
    Jebote, zašto bi iko ubijao preglednost sadržaja.

9. Pa nek ima za sve posebno i nek ima lista svega. Mislim da bi dog i na toj listi zajedničkoj bio prvi.

10. Da, treba podeliti radi preglednosti, ali nek ostane i jedna OVERALL lista.

11. Preterano je Rasni. Takav algoritam je glup. Do jaja.
    U rang bolje da ulazi i broj omiljenovanih definicija tog autora, ili nešto slično, jer definicija može da prođe sa malim brjem glasova a da bude vanserijska, i da je omiljenuje više ljudi nego neku sa 40 glasova.

12. Definicije su ocenjenije od reakcija, i to dosta. Tako da će reakcije vrlo malo uticati na skor jer ih je najlakše napraviti. A za poster se treba da se malo vise potrudis ims obzirom da su oni ocenjeniji duplo od definicija otprilike će se izjednačiti.

13. Preterano je Rasni. Takav algoritam je glup. Do jaja.
    U rang bolje da ulazi i broj omiljenovanih definicija tog autora, ili nešto slično, jer definicija može da prođe sa malim brjem glasova a da bude vanserijska, i da je omiljenuje više ljudi nego neku sa 40 glasova.

To.

Definicije su ocenjenije od reakcija, i to dosta. Tako da će reakcije vrlo malo uticati na skor jer ih je najlakše napraviti. A za poster se treba da se malo vise potrudis ims obzirom da su oni ocenjeniji duplo od definicija otprilike će se izjednačiti.

Šta?

14. Pa ako se ide po sistemu 1,2,3 boda.

15. Izaberi par praznika (tad će biti Crveno Slovo) i ako neko na taj dan bude postavljao sadržaj sledi mu ban u zavisnosti od (veličine i bitnosti slavljenog Sveca-ban 5 dana, neki državni praznik, za osobu koja je tog državljanstva 3 dana bana, a za osobu koja nije 1 dan, za ostale praznike po dan bana)

Nevernike "eksomuniciraj" sa saita!!!

Poyy

16. Definicije su ocenjenije od reakcija, i to dosta. Tako da će reakcije vrlo malo uticati na skor jer ih je najlakše napraviti. A za poster se treba da se malo vise potrudis ims obzirom da su oni ocenjeniji duplo od definicija otprilike će se izjednačiti.

ne znam sta tu nije jasno prof lololo

17. расни је преглуп, без обзира што има четрнес година, игноришите га

18. Маркo

расни је преглуп, без обзира што има четрнес година, игноришите га

koliko je tek glupo svaki drugi svoj komentar na forumu posvećivati nekome o kome tako misliš

19. Do kada ćeš da me vređaš i iznosiš laži o meni? Nemam 14 i pametniji sam od tebe.

20. то је одлика преглупих људи, да мисле да су паметнији него они који им указују на то да су преглупи

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.