USKORO: unapredjene tabele popularnosti

1. moji primeri nemaju ništa navedeno ;)
    ako ih skapirasx lolo

2. O čemu vi teoretišete, jebote! Kaizen je odlučio da uvede nešto što je bilo potrebno još pre 4 godine. Za 5 godina, ako sajt zaživi će konačno promeniti celokupan izgleda sajta, konačno će staviti neku novu verziju. S obzirom da je veoma zagrejan za sajt od 2012., velike su šanse da će i ovo sa ovim rang listama odraditi polovično.

3. Malo diskutujemo pobogu, moram se malo populjuvati po ovim nabedjenim Šekspirima.

Slažem se, i ne treba da se objedini skor sa sve tri opcije, nigde to nisam spomenuo.

4. Niko ništa drugo nije ni rekao. Samo da nikako ne treba objediniti rang liste.

5. objediniti, ZINAT!!!
    Ej bre, treba znati napraviti i poster, ne zebavam se, svega mi... kad sam malo bolje razmislio ali se stvarno ne zezam...jes da spadam u Šekspirovce, odn u mom slučaju u Koeljovce, ali mi se milion puta desilo da kad naiđem na jako bobru sliku/reakciju, mogu da lupam glavu tri dana da ne smislim ništa pametno, čak i kad je ne lupam nisam dovoljno bistar... ili ti pošto postoji neki odnos u ocenjivanju 1:4:4 (def/pos/reakc) da se svaka četiri plusa/minusa računa kao jedan poen i da ide u u kupan zbir. Mislim da bi tek tada bilo pravo stanje na tabeli prvih 100.
    Kajzene, DOOOOOBRO razmisli i poslušaj me nekad bemtisve!

Kad god me nisi poslušao sajt je padao po 14%na mesečnom nivou pa ti računaj malo... al bez algoritmi i tih kuraca...

6. Turaj belu verziju sajta i u kurac.

7. Cemu to racunanje pluseva/minusa u istom mesecu u kom je napravljena poster/reakcija/definicija(od sad pa nadalje u tekstu P.R.D.)? Jel to znaci da P.R.D. napravljen pred kraj meseca je prakticno osudjen na propast, a P.R.D. koji je napisan na pocetku i odabran u okviru istog dobija neverovatnu prednost za autora tog P.R.D.a? Zasto je bitno kada se promenio rezultat P.R.D.-a za ukupan rezultat? OK, ima smisla donekle za mesecne/godisnje liste, ali i tad treba pustiti neko vreme. Gomila igara bude proglaseno za igru godine iako su izdate 25. decembra, slicno i sa filmovima. Dakle, pusti se jos neko vreme, cuju se glasovi(i sledece godine) i na kraju se donese odluka.
    Ako je ovo rangiranje P.R.D.-ova jedino u planu spasavanja sajta onda bolje da zapecatimo sve tako da samo ostanu do sad objavljeni P.R.D.-ovi u amanet fejzbuk generaciji...

8. Ovo P.R.D. tako dobro začinjava tekst :D

9. Iju, tek sad vidim. Sramota, steta sto ne mogu da izmenim tekst sad kad je odstampan...

10. Ako ove tabele popularnosti ne izvuku sajt iz govana jedina nada preostala je da umodujemo paninara i kosmopolitu.

11. luks, mene i jebača koza u isti koš? za srce si me ujeo.

12. Broto štos ljuta, mislim iskusnije ljude kojima strogoće ne manjka. ;o)

13. Ako ovo ne izvuče sajt izvući će ga vinesi.

14. Luks, takvi kao ti su oterali paninara sa sajta. :((
    http://i.imgur.com/pmQdQNe.png
    :((

15. takvi kao luks će jednog dana ovu planetu da odvezu do saturna

16. al pani je demonstrativno napustio sajt. ko sad po onom kamenjaru da ga traži da se uloguje?

17. за добар постер стварно треба мозга, и на сајту постоје генијални постери који су бољи од било које дефиниције

а реакције су баш за дебиле, узме убаци покретну сличицу, почне са оно кад и објасни оно што је на сличици, види се колико је све то дауновски кад један жајк има круну у тој области

18. Ima i nekih reakcija koje su baš super, a i Žajk je bog humora. Ima i stvarno super postera. Tako da bi se trebala napraviti zajednička lista gde je plus na definiciju 3 poena, plus na poster 2, a plus na reakciju 1.

19. da sam znao da će do ovoga doći napravio bi 7000 postera :(

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.