Takmičenje između dva autora

1. Пеки, и са тобом пристајем

2. Ај завршите вас двојица , па сутра навече ти и ја Вуле.

3. келта изгледа нема.... оћемо ја и ти ову тему па са келтом сутра

4. Кркање на славама? Одма' сада одма'?

5. одма. ај постављамо у 00-15, имаш 8 минута

6. пошто си офлајн сутра ћемо

7. онајлн си јави се бре!!!!!!!!!

8. Нисам офлајн , једем.Ајде сутра , ја ионако волим да пишем дуге дефке.Сутра ћемо да се договоримо за тему , може и ова ако хоћеш...:)

9. ај сутра онда. договорићемо се

10. smislio sam vule.
    bio sam u gradu malopre, pijan sam. ako si me video online, nisam ja nego jedna cura što mi zna šifru, pa čita tračeve.

kad budemo zajedno online javi

11. E ono krkanje sam ispucao za sinocni duel.... Ocemo da smisljamo nesto novo, videcemo se na cetu pa cemo tamo. Bice ja veceras od 8

12. Dok se vi smilujete da se takmičite, mi već počeli..http://vukajlija.com/recnik/tagovi/4143

13. Ајде Вуле ако си ту...Али ја сам за то да одемо на чет и да неко од осталих лупи тему...

14. Ja samo da pohvalim Bleka da je jako fino momče, i da je uredno obrisao komentar u kome se pominje njegovo ime, da bi bio fer plej. E, sad mi neće biti krivo ni ako pobedi (mada je moja def bolja :p))

15. Izjednačenje je trenutno. Da naglasim, možete ako ne i različite pojmove, i u ili različitim terminima, naravno ako su loši termini za postavljanje definicie, ja ZycloN smo danas odlučili malo drugačije da se igramo :)

16. ae ko će protiv mene?

17. Оћу ја , или кажи ти тему или да банемо на чет па неко да лупи нешто...

18. Blek je pobedio, kmeeeeee :))). Čestitam koleZi!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.