Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Дакле?
Пеки, и са тобом пристајем
Ај завршите вас двојица , па сутра навече ти и ја Вуле.
келта изгледа нема.... оћемо ја и ти ову тему па са келтом сутра
Кркање на славама? Одма' сада одма'?
одма. ај постављамо у 00-15, имаш 8 минута
пошто си офлајн сутра ћемо
онајлн си јави се бре!!!!!!!!!
Нисам офлајн , једем.Ајде сутра , ја ионако волим да пишем дуге дефке.Сутра ћемо да се договоримо за тему , може и ова ако хоћеш...:)
ај сутра онда. договорићемо се
smislio sam vule.
bio sam u gradu malopre, pijan sam. ako si me video online, nisam ja nego jedna cura što mi zna šifru, pa čita tračeve.
kad budemo zajedno online javi
E ono krkanje sam ispucao za sinocni duel.... Ocemo da smisljamo nesto novo, videcemo se na cetu pa cemo tamo. Bice ja veceras od 8
Dok se vi smilujete da se takmičite, mi već počeli..http://vukajlija.com/recnik/tagovi/4143
Ајде Вуле ако си ту...Али ја сам за то да одемо на чет и да неко од осталих лупи тему...
Ja samo da pohvalim Bleka da je jako fino momče, i da je uredno obrisao komentar u kome se pominje njegovo ime, da bi bio fer plej. E, sad mi neće biti krivo ni ako pobedi (mada je moja def bolja :p))
http://vukajlija.com/recnik/tagovi/4162
Nastavljamo ja i ZycloN
Izjednačenje je trenutno. Da naglasim, možete ako ne i različite pojmove, i u ili različitim terminima, naravno ako su loši termini za postavljanje definicie, ja ZycloN smo danas odlučili malo drugačije da se igramo :)
ae ko će protiv mene?
Оћу ја , или кажи ти тему или да банемо на чет па неко да лупи нешто...
Blek je pobedio, kmeeeeee :))). Čestitam koleZi!