- Пд
Био сам активан до пред неких пар месеци кад сам се повуко у пензију...:Р Досади кад га играш онолико колико сам га ја учестало играо...
- Ž
Jesam! Živa istina! :)
IRELAND (Insolent Defender) je nadmašila svog brata (admina!) u skillu, toga se dobro sećam. Jednom prilikom je roknula i dva lika jednim metkom iz AWP-a na awp_indii (mapa), a često bila i prva na listi. :0
A ja, ranije sam igrao daleko aktivnije (u ono vreme kad je igrala i IRELAND). A sad samo pomalo, na nekim botovskim serverima, čisto da se ispucam jer je atmosfera među CS igračima uglavnom loša, čak bedna. Puno psuju, čituju i slično.
IRELAND, bolje što više ne igraš, CS scena je užasnija nego ikad. Sve posle onog početka Deliriuma je živa katastrofa, al' javi ako ti padne napamet d'igraš. :)
- dl
Igram povremeno sa 2panovog naloga mada mrzim kanter, zato što je sve braon a ja meni su boje jako bitna stavka uopšte, pogotovo u igricama, tako da se kanterovski kolorit ne uklapa u moje stroge zahteve. Zato volim Unreal Turnament (od 2004 pa nadalje) jer se sve šareni :)
Ne volim igranje po serverima, više volim kad dođe burazerovo društvo pa umrežimo desetak kompa tako da imaš to zadovoljstvo da protivnika poniziš u igri i još da ga podjebavaš uživo :DMa Sims je zakon :)
- P
Ovo neko još igra? Svašta... Probajte Postal 2 Share the pain. To se zove dobra igra, a ne CS da bleneš kao hrčak u monitor, uvek iste mape, uvek ideš na ista mesta. A ljudi ga igraju ne zato što je dobar, nego zato što za druge igre tog tipa ni ne znaju. :P