U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
evo moje izjave povodom nesvakidasnjeg poraza
danas svako pravi postere, ostavio sam srce na panceroti dao sam 101posto baterie ali je sreca ovoga puta bila na davidovoj strani i to je za respekt
Daj definiciju iz koje si izvukao tekst.
Srbendo, odakle ti ideja da si poražen ?
tarzanov krik
http://vukajlija.com/tarzanov-krik/713413
jel valja agilni
Stec nisam ispratio baš ovo takmičenje ali ako se boriš protiv ovoga jbg, izgubio si
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201504/722495/aj-aj-aj.jpg
Kako ne.
Od kad se ti razumeš u postere? A i pička si pride, da znaš
Nisam tebi odgovorio, već na post iznad tvog.
Gotovo sad jbg axaxaxaxaxaxa
Obostrana su osećanja, svakako.
Posto ima 11 parova i jos 3 nerasporedjena takmicara, predlazem da dalje idu pobednici 12 parova, ovaj neparni od 3 preostala takmicara, a za 3 mesta da se napravi mini baraz, u kojem npr. ne bi ucestvovao prosecni srbenda, jer nije shvatio vaseljenski znacaj ovog takmicenja.
Sa 16 parova osmine finala automatski se dolazi do pobednika na kraju.
Je l' me izazvao neko?
Uslov za takmičenje bio je hrabrost, ako je nemaš odustani ili izazovi nekog već jednom.
skinuti mu za kaznu avatar
Šta ću kad sam kukavica... :(
Sam ce skinuti avatar u nedelju.
Nego, sta odlucuje o pobedniku, broj poena? Deluje mi prilicno nepravedno, jer ja sam napravio svoj poster jutros, a protivnik jos uvek nije, dakle u nezasluzenoj sam prednosti.
sramota ajde menjaj bre u sha dok se jos nisam naljutio ili u cukica da bi sve bilo u skladu bezmudasu mali zajebavas se sa likom koga zovu hulk
Šta imate protiv Kaline? Dečko za primer...