Naša lijepa domovina NACILAND - kereći Liberland će uskoro pasti pod našu šapu!

1. Tačno tako. Ko druženje s javiom je zvučalo.

2. јеботе колко натнат тема

3. Stavljaću ministre i ostale na prvom postu ima još mnogo praznih mesta u strukturama vlasti tako da se javite...

4. нисам у току елаборирајте овај скеч

5. Cuo sam da sam i ovde direktor.
    A ko mi je sekretarica?

6. loše si čuo, ker...

7. Ti kazes da je jedan direktor lose cuo????

8. Vidi stvarno ker, mali ker... mislim da nas napadaju špijunima treba nam hitno ministar za kontraobaveštajni rad!

9. tema jača od Izjadavanje
    vidim i Marko i ekipa tu
    UPIS

10. treba nam hitno ministar za kontraobaveštajni rad!

evo direktor se javio...

11. јеботе колко натнат тема

Znači najzad zabavna tema.

Upis i od mene.

12. kosmopolita
    jel mogu ja kod vas da budem ministarka zdravlja?

Космо - др Менгеле

Ако нису заузета министарства полиције и војске, онда бирам да будем министар без портфеља.

13. Oću ja nešto, propagandu, mučenje, odnose sa javnošću, školstvo, poljoprivredu, tako nešto.

14. Valdemar
    Oću ja nešto, propagandu, mučenje, odnose sa javnošću, školstvo, poljoprivredu, tako nešto.

Ovde nema vucica

15. Nisam ja hteo da budem Vučica, već ministar.

16. Јел могу ја да будем министар саобраћаја?

17. Kosmopolita možeš naravno - bićeš zadužena za medicinsko eksperimentisanje na kerovima i merićeš im lobanje da bi naučno ustanovila kako su oni niža rasa od superiornije mačketine!

Puši qrac
    Kerovi > Insekti > Kaktusi >>> Ljudi >>> Ostala živa bića >>>>>>>> mačke

Mačke su najdosadnija živa bića na planeti. Ne znam ko se izložio na to da se mačke drže kao kućni ljubimci. Ribice su zanimljivije od mačaka

I da, mačke su ružne i koščate ne možeš da ih maziš kao kera koji je najmazivija životinja na svijetu

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.