Banuj po sopstvenom izboru! Polufinale, finale i prateće takmičenje!

1. Kako da primetimo da edituješ bilo šta kad nam blizina prve nagrade pomućuje ostatke razuma ?

http://37.media.tumblr.com/8d1de30b29cb379ff7bfe6f19479a9b0/tumblr_muy4b6y2jd1rfrnwbo1_500.gif

2. neka bude što biti ne može

3. Pobednik Alana Forda je Džonimir

Kako je to moguće kad je sijalica od svih glasača dobio maksimalni broj poena, jedino od brusa 7 (a i to je drugo mesto)???

4. Dve odabrane za dva dana... Svaka čast moderatorima, za samo dva meseca svojim predanim radom su shvatili koliko kvaliteta ima na mom profilu. Nadam se da će nastaviti da vode Vukajliju ovim putem prosperiteta i napretka.

5. Kako je to moguće kad je sijalica od svih glasača dobio maksimalni broj poena, jedino od brusa 7 (a i to je drugo mesto)???

Mora da je Džonimir u SNS.

6. I ja sam namestao takmičenja al Partizanka me šije hahahaha

7. Kako je to moguće kad je sijalica od svih glasača dobio maksimalni broj poena, jedino od brusa 7 (a i to je drugo mesto)???

Sijalica ima jednu ocenu manje. Bazzi je glaso za Džonimira samo za njega. Čista matematika sabirala sam 5 puta, ko ne veruje nek sabira sam.

8. Mora da je Džonimir u SNS.

Još nemam dovoljno godina :(
    Ako je nešto namešteno to su odradili organizatori i ja nemam ništa s tim.
    P.S. Ne vraćam odabranu.

9. Kako je to moguće kad je sijalica od svih glasača dobio maksimalni broj poena, jedino od brusa 7 (a i to je drugo mesto)???

ја сам гласао на пвт зато што ме било срамота да дајем себи поене јавно. :( ИМАМ ДОКАЗ И ЗА ОВО КАО ШТО ИМАМ ДОКАЗ И ДА САМ НЕПРАВЕДНО ИЗБАЧЕН.

10. na koju od one dve slike? biramo?

11. Truć, ajde napiši još neki citat o pobedi i porazu, pa da likujem malo.

12. i jebena moja baba najgluplja defka na Vuki celoj

13. i da, duvajte ga, Dzonimir do pobede xD

14. Pseto, a ti bi tu bio glavni i najvažniji šef, i svi bi morali da se pokore tvom neprikosnovenom autoritetu ?

ja jesam

15. i jebena moja baba najgluplja defka na Vuki celoj

Tim veći izazov ...

Partizanka, šta sad da radimo, da one slike pretvorimo u postere ili da na temu onih slika pravimo postere neke nove postere ?

Nisam baš shvatio šta je zadatak (mada sam potpuno siguran šta je nagrada ) ?

16. Truć, ajde napiši još neki citat o pobedi i porazu, pa da likujem malo.

ето, даш му осам поена, а осталима ништа, одабереш му и дефиницију, а види како се захваљује! А ЈОШ ИСПАО У ПРВОМ КРУГУ! значи, шта рећи?

17. Ako jedna od one dve slike treba da posluži za poster evo :

http://vukajlija.com/zabava/posteri/723485

18. ja jesam

A i skroman si ...

19. победа је победа, а пораз је пораз
    ганди

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.