Савети новајлијама

1. maloletna budala :)
    Pa ne znam, ja nikada nisam imala nikakvih nesporazuma ni poteškoća na sajtu. Defke su mi na broju, svi su fini prema meni, nemam preterane želje da se zbližavam sa modovima i tako.
    Mislim, ja sam ovde godinu dana, ne računam se u novajlije, ali meni je baš fino.
    (ubij me, ali nemam pojma zašto sam imala potrebe ovo da napišem. :D

pa ti si žensko! I to maloletno! Ovde sve pedofili i sl:) Naravno da imaš prođu.

@Jericho
    Kapiram ja to sve, ali već su skoro sve teme oblajvane, lokalni izrazi sve slabije prolaze. Šta će neiskusni novajlija da piše onda?

2. @maloletnice

leeksi
    па кад имаш тако малу слату сликици на аватару :)

O tome ti pričam. Ovo je Balkan-hej ovo je Balkan-Balkan:)

3. I da

dule345
    Posle upotrebe WC-a obavezno ali obavezno perite ruke.

OBAVEZNO!

4. Ахахахаа, Лекси, краље!

5. izvređaše me, jel može to da se sankcioniše nekako?

6. Ko te dirao?Ima da ga nema!

7. Дај линк ка увреди

8. E, a šta ako nije neko sa sajta?
    Jel treba d'bijem nekog?Ibroooooo?

9. stavio sam na tu temu, hvala predražinjo.

10. Novajlije šta god radili nemojte na profilu pisati što i ja...

11. Haha, e nasmija me fino ovo cet što napisa.

12. leeksi, prozivaš me -.- :D (kontam da upotreba ovih smajlija može biti protumačena kao ziljavluk, no, nema veze)
    Kakve veze ima što sam sladunjava, to mi je prirodno stanje, ja tu ništa ne mogu.
    I to što imam petnaest godina nije nikakav plus. Bilo bi verovatnije da me hejtuju jer sam derište.
    Eto vidiš! :D A ni defke mi nisu baš smeće, koliko ja znam, cenim da sam ok. U poređenju sa drugom decom svojih godina, ja sam genije. :D
    Okej, pa dobro, genije baš...
    I to što se ne svađam ni sa kim, ja sve to fino, sve se može razgovorom rešiti i te fore. :D

13. Šta će neiskusni novajlija da piše onda?

Buxnomaniak, ne treba da razmišljaš na taj način. Svet nije napravljen u kratkim crtama i nikada nije baš takav i jednosmislen. Uvek možeš da pronađeš nešto. Uvek možeš da izmisliš nešto. (Dobro, ja se nisam pretrgla s defkama, ali suština je tu) Nešto što tebe okupira, što tebe interesuje, neko tvoje razmišljanje koje možeš, uz određen stil, da pretočiš u razmišljanje namenjeno masi. Možda ti i ne treba tema. Samo sedneš i škrabaš (da, kuckaš), i inspiracija sama dođe.
    Originalnost je na ceni, tako da posle može da se razvije osobeni stil, a na to uvek ide plus. Prepoznatljivost je jako dobra stvar. Mislim.

Ali, u pravu si, neiskusni novajlija ovo ne može. Ti imaš 48 defki, tako da nemoj da se buniš. :P

14. Ali, u pravu si, neiskusni novajlija ovo ne može. Ti imaš 48 defki, tako da nemoj da se buniš. :P

Pa, jel ti se svidžaju?:)

15. Pregledala. :D Ima par genijalnih, neke slabo kontam, jer u dosta stvari nisam upućena. Sve u svemu, dobro je, inspiracije ti ne fali. :DDDDD

16. ko te proziva koji vam je qurac svima ovde? ko je rekao da si sladunjava? zaboravi, srecna nova i tako to

17. Jesam ja novajlija iako sam mnogo zakon?

18. Novajlije, uvlačite se moderatorima u guzu, mnogo će da godi, i vama i njima. I sretna vam ova nova!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.