Prijava

Dajte mi savet kako da pitam moderatora o mogućnostima oživljavanja jedne definicije.

A da li je na groblju?

Moli, kukaj, cvili, mjauči, a ako ništa ne upali ponudi se da nekome opereš prozore i opeglaš krupni veš ovih dana.

uvlači se...izaberi nekog od moderatora i ostavi mu komentar na 5-6 definicija, kao "super si, ti si mi omiljeni autor, jao vidi nisam znao da si i moderator..."
to pali sigurno...

Hvala na savetima, pocecu neke da primenjujem.

Moraš da pišeš o Svetom Analu, žena uvek mora biti glupa a on mačo manijak, pijan i agresivan- u definicijama. Registruj se kao muško. Spermu prosipaj gde stigneš. Skontaj ko je glavni baja po sajtu od autora neko od koga modovi cvikaju, e njemu se šlihtaj. A onda oprezno pređi na šlihtanje modovima. Važno je jako da pokažeš želju da sviraš gitaru, ima tamo neka tema pa pitaj ovo ono kao ja bi da sviram al ne znam kako...Kašće ti se samo posle.

ma šta pričaš aurora kad devojke bolje prolaze na sajtu!!! dovoljno da vide da je žensko i gomila pičkopaćenika če odma sve da joj plusira i da ostavljaju patetične komentare. A još ako stavi i neku sliku, a pritom i liči na nešto...ihahaj, 20 defki i biće među prvih 100!

ahahahahhaa da bre kaži da sviraš gitaru i pitaj da ti prevede nešto...

Ispričaj joj koliki ti je hard disk...to pali u internet vezama.

Ups JA SE IZVINJAVAM
Muško ako misliš pisati normalne stvari, što već misliš pisati, a ako kaniš pobijediti onda ne smiješ izgubiti znači ŽENSKO trep trep JA SAM OVDE NOVA, IMAM SISU PETICU I ŽELIM SVIMA BLAJVATI trep trep...U pravu si penzos, ali onda mora biti swatka i pohotna.
kosmo- predlažem prevod neke pesme uz objašnjenje hvatova i zašto mora a usus da bude malim slovom a ne velikim :trep trep:

Petar i avrora objasnili. Slušajte, deco.

Kako se dodjavola citira?

Staviš velikim slovima citat na početku citata i tatic (ne tacit) na kraju.

Ne slušaj Džanketove dojave.

Nemojte da se lajkujete međusobno, to je gej.
A sazna se kad-tad. Šta će onda roditelji da vam kažu?

i opeglaš krupni veš ovih dana.

Kao što reče Natnat. Pazi, ako 'oćeš da peglaš/pereš sudove/usisavaš/timariš jaja, mogu da ti sredim nešto kod modova. Imam ja uticaja, veruj u mene. Veruj.

Da ne bude spam:

Paragraf 7, 65 klauzule:
Od aktivnih članova se očekuje da se pridržavaju kako gramatičkih tako i stilističkih normi srpskog jezika, ili u suprotnom može doživeti izvesne neprijatnosti od relativno-edukovanijih individua.

Немојте се понашати као новајлија.

e, kad izađete, tražite srodnu dušu obavezno...možda je ne nađete ali veće su šanse da će jebete nego kad ne tražite...

pitajte, tražite, spopadajte...kruna sa glave vam neće otpasti....a 100 da pitaš jedna da pristane, na dobitku si..na kraju se samo iskustvo računa..i broj uspešnih pokušaja..neuspešni se zaborave..a i glupo je pričati o njima...

nisam zna dje cu pa evo odje
na osnovu kojihh kriterijuma se brise definicja
jer me to pizdi strano kad mi se definicija izbrise a ne znam zbog cega
je li zato sto je glupa ili nesto slicno