:)

1. hahahha, krajnje jebeno

Ali moraš da priznaš da je ona fotka gde Pavao iskače iz kontiša prevrh loool

2. dobar je pavle lik. nisam ga video dosta dugo.

3. pavle kraljina. Jako pozitiva čovek.
    Ume da baroniše, al genaralno kad ga skontaš provališ da mu je srce na mestu.
    U startu sam mislio da je seljober, onda sam izvalio da je jako uber.

jako
    http://s29.postimg.org/uozacwzt3/Capture.jpg

Ü b e r
    b
    e
    r

4. caro prestani dodje mi da ga sad iscimam na fejsu onako za stara vremena looool

5. lololololo, nemoj. Ovako je zanimljivije

6. kad smo bili mladji imali smo jako veliku ekipu u becheju. ja sam tad pauzirao izmedju srednje i vishe pa sam blejao dve godine kod babe i dede u vojvodini. cugali smo svaki vikend ispred neke biblioteke, i na minus dvajes, te smo se prozvali biblioteka crew. odradili smo i majice al su preloshe odradjene pa ih koristim samo za spavanje loool

7. pauzirao izmedju srednje i vishe

LOOOOOL

Vidi se da si se spremao za prijemni ahahahah.
    A znači iz Bečeja si povuko dobar mađar srbin nije loša fore?

8. Сад најозбиљније, одбанујте Тибора. Ако је Змиа била из истог разлога банована па онда одбанована, онда мора и Тибору да се скине бан. Стоп двоструким аршинима!

9. Evo i značajne podrške inicijativi u vidu - MENE!

10. A znači iz Bečeja si povuko dobar mađar srbin nije loša fore?

mozhe se reci

O D B A N
    D
    B
    A
    N

11. АПЕЛ УСПЕО!
    ТИБОР СЕ ВРАТИО!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.