agar.io

1. sad cu da ih jebem tamo

2. фали и јамајка као и још неке заставе које сам виђао ал да ме убијеш не могу сад да се сетим

3. као прави опортуниста искористио сам превирања у соби и био други, кратко после и први ал ме мрзело да скринујем
    http://i.imgur.com/lCm7HqP.png

4. Kakva je to nubarska soba kad si sa 600 bodova drugi? Lol brt

5. Kakva je to nubarska soba kad si sa 600 bodova drugi? Lol brt

као прави опортуниста искористио сам превирања у соби

6. sad gledam nešto pa nepravda da bude ovo u it kurak podforumu
    PREMESTITI u život da vam nebistuko vagine

7. sudjelovanjem u ovoj plemenitoj igri otkrio sam tajnu samopoznaje i naučio mnogo toga o životu

8. na primer evo navedite mi jednu instituciju ustanovu da ne kažem igru ili sajt gde možete toliko toga naućiti o egstistenciji i da je sve na jednom mestu
    agro uči људе истинским есенцијама животних лавирината у којима се могу наћи и врло лако избавити примењујући знања стечена у овој либералној игри
    ЗАТО играј и ти агара! научи се правим вредностима!
    А Г Р О
    Г
    Р
    О

9. Preshao sam igricu

10. sobziorm da nikada neću doživeti nirvanu u ovoj nobl-igri bio bih počastvovan kada bi javno ovde opisao taj epohalni momenat
    jel kad ih pobiješ sve na kraju izadju gole ženske i izadje po celom ekranu bmk i peva nije nije magija u pitanju i onda kaže samo je moj stario znao samo on je verovao da u agaru neću posustati ja?

11. i koliko si uživao čari plemenite igre da nije to bila iluzija jesi li siguran da nisi sanjao
    dešava se to posle 8 sati pikanja provriš u sebi gore negu sahari bude znam ja meni majka dolazila polivala me vodom tako mi bar rekla,ja se ne sećam
    sledeći put stavi neke naočare i nabi šešir da te ne zrači mnogo i neka ti neophodna flašica sa pijećom vodom bude nadohvat ruke

12. Retko koja igrica objašnjava suštinu života kao ova. Lanci ishrane, borba za egzistenciju klasičnog darvinističkog tipa (može komotno da se osveži tema o evoluciji kad se već dotičemo), veći jede manjeg, mali se udružuju i podmuklo smeštaju najvećem itd. (što su meni prokleti Turci odradili nakon što sam ih pobacao na buljuke i razbucao po ekranu).
    http://i.imgur.com/WAviVpa.png

13. Da sam klinac 5-6 razred reko bi, pogle ove debile šta igraju

bano meni rodjeni burazer, mislim da je šesti, obeshrabrio igru i pobego od blama

14. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

ni taj jadni pokušaj nije me sputao u mom prevashodnom cilju prosperiteta i putu ka samom vrhu ekumene ja nastavljam da se borim za svoju poziciju u surovim katakombama agrara i tako će ostai dokle god budem imao snage za to

jel usporio nekom komp meni se učinilo kao da jeste malo od kad igram gowno
    a io gledo sam da je domen za indijski okean neko ostrvodržavu jebem mater šta ja znam nerazumem se ali smrdi na tešku provokaciju

15. Jebeno genijalna igrica

upis jer sam noob koji ne moze da upamti naziv igrice :)

16. ajde udji fidaj me ja sam S Milosevic

17. Istog momenta ulazim ako znas na koju foru da igramo u istoj sobi

18. Jebeni turci se udruzili, svi igraju zajedno, niko im ne moze nista
    http://i.imgur.com/tYZSxkA.png
    ae svi mi sa vuke ubacimo neki prefiks za prepoznavanje, i igramo timski
    predlazem VUK_ pa nesto

19. ajde al ne znam kako da budemo u istoj sobi cak sta vise nisam ni skontao do sad da ima vise soba xD

20. Prava igrica da ti uništi život, tačno na vreme za ispitni rok.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.