na primer evo navedite mi jednu instituciju ustanovu da ne kažem igru ili sajt gde možete toliko toga naućiti o egstistenciji i da je sve na jednom mestu
agro uči људе истинским есенцијама животних лавирината у којима се могу наћи и врло лако избавити примењујући знања стечена у овој либералној игри
ЗАТО играј и ти агара! научи се правим вредностима!
А Г Р О
Г
Р
О
sobziorm da nikada neću doživeti nirvanu u ovoj nobl-igri bio bih počastvovan kada bi javno ovde opisao taj epohalni momenat
jel kad ih pobiješ sve na kraju izadju gole ženske i izadje po celom ekranu bmk i peva nije nije magija u pitanju i onda kaže samo je moj stario znao samo on je verovao da u agaru neću posustati ja?
i koliko si uživao čari plemenite igre da nije to bila iluzija jesi li siguran da nisi sanjao
dešava se to posle 8 sati pikanja provriš u sebi gore negu sahari bude znam ja meni majka dolazila polivala me vodom tako mi bar rekla,ja se ne sećam
sledeći put stavi neke naočare i nabi šešir da te ne zrači mnogo i neka ti neophodna flašica sa pijećom vodom bude nadohvat ruke
Retko koja igrica objašnjava suštinu života kao ova. Lanci ishrane, borba za egzistenciju klasičnog darvinističkog tipa (može komotno da se osveži tema o evoluciji kad se već dotičemo), veći jede manjeg, mali se udružuju i podmuklo smeštaju najvećem itd. (što su meni prokleti Turci odradili nakon što sam ih pobacao na buljuke i razbucao po ekranu).
http://i.imgur.com/WAviVpa.png
ni taj jadni pokušaj nije me sputao u mom prevashodnom cilju prosperiteta i putu ka samom vrhu ekumene ja nastavljam da se borim za svoju poziciju u surovim katakombama agrara i tako će ostai dokle god budem imao snage za to
jel usporio nekom komp meni se učinilo kao da jeste malo od kad igram gowno
a io gledo sam da je domen za indijski okean neko ostrvodržavu jebem mater šta ja znam nerazumem se ali smrdi na tešku provokaciju
Jebeni turci se udruzili, svi igraju zajedno, niko im ne moze nista
http://i.imgur.com/tYZSxkA.png ae svi mi sa vuke ubacimo neki prefiks za prepoznavanje, i igramo timski
predlazem VUK_ pa nesto
sad cu da ih jebem tamo
фали и јамајка као и још неке заставе које сам виђао ал да ме убијеш не могу сад да се сетим
као прави опортуниста искористио сам превирања у соби и био други, кратко после и први ал ме мрзело да скринујем
http://i.imgur.com/lCm7HqP.png
Kakva je to nubarska soba kad si sa 600 bodova drugi? Lol brt
sad gledam nešto pa nepravda da bude ovo u it kurak podforumu
PREMESTITI u život da vam nebistuko vagine
sudjelovanjem u ovoj plemenitoj igri otkrio sam tajnu samopoznaje i naučio mnogo toga o životu
na primer evo navedite mi jednu instituciju ustanovu da ne kažem igru ili sajt gde možete toliko toga naućiti o egstistenciji i da je sve na jednom mestu
agro uči људе истинским есенцијама животних лавирината у којима се могу наћи и врло лако избавити примењујући знања стечена у овој либералној игри
ЗАТО играј и ти агара! научи се правим вредностима!
А Г Р О
Г
Р
О
Preshao sam igricu
sobziorm da nikada neću doživeti nirvanu u ovoj nobl-igri bio bih počastvovan kada bi javno ovde opisao taj epohalni momenat
jel kad ih pobiješ sve na kraju izadju gole ženske i izadje po celom ekranu bmk i peva nije nije magija u pitanju i onda kaže samo je moj stario znao samo on je verovao da u agaru neću posustati ja?
i koliko si uživao čari plemenite igre da nije to bila iluzija jesi li siguran da nisi sanjao
dešava se to posle 8 sati pikanja provriš u sebi gore negu sahari bude znam ja meni majka dolazila polivala me vodom tako mi bar rekla,ja se ne sećam
sledeći put stavi neke naočare i nabi šešir da te ne zrači mnogo i neka ti neophodna flašica sa pijećom vodom bude nadohvat ruke
Retko koja igrica objašnjava suštinu života kao ova. Lanci ishrane, borba za egzistenciju klasičnog darvinističkog tipa (može komotno da se osveži tema o evoluciji kad se već dotičemo), veći jede manjeg, mali se udružuju i podmuklo smeštaju najvećem itd. (što su meni prokleti Turci odradili nakon što sam ih pobacao na buljuke i razbucao po ekranu).
http://i.imgur.com/WAviVpa.png
bano meni rodjeni burazer, mislim da je šesti, obeshrabrio igru i pobego od blama
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
ni taj jadni pokušaj nije me sputao u mom prevashodnom cilju prosperiteta i putu ka samom vrhu ekumene ja nastavljam da se borim za svoju poziciju u surovim katakombama agrara i tako će ostai dokle god budem imao snage za to
jel usporio nekom komp meni se učinilo kao da jeste malo od kad igram gowno
a io gledo sam da je domen za indijski okean neko ostrvodržavu jebem mater šta ja znam nerazumem se ali smrdi na tešku provokaciju
Jebeno genijalna igrica
upis jer sam noob koji ne moze da upamti naziv igrice :)
ajde udji fidaj me ja sam S Milosevic
Istog momenta ulazim ako znas na koju foru da igramo u istoj sobi
Jebeni turci se udruzili, svi igraju zajedno, niko im ne moze nista
http://i.imgur.com/tYZSxkA.png
ae svi mi sa vuke ubacimo neki prefiks za prepoznavanje, i igramo timski
predlazem VUK_ pa nesto
ajde al ne znam kako da budemo u istoj sobi cak sta vise nisam ni skontao do sad da ima vise soba xD
Prava igrica da ti uništi život, tačno na vreme za ispitni rok.