agar.io

1. ko oce da se agrara?

2. ČEKAJ BRATE OMETASH ME USRED NAPUSHAVANJA HAKSOVACA

3. OVO JE BITNIJE OD KRCIJALNE ESENCIJALNE VAZHNOSTI1

4. AJD CELT, daj ip mogu dok me sestra ne prekine lol
    edit: čisto da se zna ne postavlja ip celt jer je bitran nego da se ja kao vrhovni poglavar ne bi muchio

5. 37.187.171.113:452

prvi su neki lee rzcv, diimy pinoculon,bb itd

nalazimo se dole desno budi neki patriotski nadimak i nemoj vise da jedes govna, ne bi nikad bio velika kugla da te ne hranim i da me ne smara da razvlacim golemu kuglu.

6. josh prilikom moje poslednje opserVacije prosechni pokazao znachajan pomak u veshtini forumashenja (zapocheo sa pretrulim forama u shizenju dereticevom), konachno je nashao temu u kojoj mozhe na ravnoj nozi da diskutuje, uskoro ochekujemo da baci i svoj prvi forumashki potpis. Da li ce se masa prihvatiti toga ne znam, ali napreduje...

7. GIMPER JE PRVI KOD MENE
    TI BUDI VELIKO GOVNO JA BRZO PALIM JBG AL DA OSTANEŠ DA VIDE GGOVNA KO JE SRBIJA KAD ODEM

8. MADJARSHTINO ODJEBI SA TEME NE DOTICHU ME TVOJE NI POHVALE NI GRDJENJA

9. Vidi ga shto chuva svoj brlog loool

10. puca mi nesto internet, ne znam koj kurac

11. meni prebaguje ja provbaj drug iserver

12. nishta, drugi put
    AJDE SUTRA KAD VAM ODGOVARA CELTE IMAM OZBILJNE NAMERE; PRIJATNO

13. 213.168.248.123:443

wojak, unnamed, team you win, ivi itd... dole desno

14. srbendo jedi govna.

oce neko drugi?

15. ja sam nešto prenatrpan obavezama do 3 popodne a posle slobodan

16. zajebavam se ja sam školarac hehe i ne učim ništa ne smeju mi ništa roditelji koji sam car i ovde i u rl P O GL A V A R ja sam. ceo dan sam kući i buljim u vuku iz ofa tako da kad god vam odgovara da se okupimo al nas dosta pa da zauzmemo celu sobu

17. Idi do shipusa po feldshlosen pa cepaj na verandi celte

18. a vi dr ne bi trebalo tako da mi se obraćate ipak smo mi dosta toga proshli nismo ovce chuvali ali jesmo agrar kugle. pozdrav i nemojte se uzrujavati čuvajte živce za sutara

19. prpverio sam opet, baguje
    morash mi verovati prijatelju brate, uostalom na tome se i temelji ova plemenita igra V E R A to je ono što chuvava nash integritet kao mislish tako ostali da rade na shta bi to lichilo moramo verovati jedni drugima ili će apokalipsa doći, ubrzo
    zamisli da ti ja nisam verovao recimo prosli put pa da sam te pojo kad si porasto ko pola mene jbg morash posmatrati situaciju iz vishe uglova i mnogo podrobnije nego shto sada chinish

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.