Ljuta prejudiciranja o vuajlijašima na osnovu avatara ili nika/iluzije/dežavu šizofrenija i ostalo

1. ĐotoLemur'(godište)

Pobednički nik bio bi
    o
    b
    e
    d
    n
    i
    č
    k
    i

2. Ladno se sećam nekog klinca koga zovu lemur in real life, al to verovatno nisi ti. A možda i jesi lol

3. Znam lika koga svi zovu šestar jer je neko izvalio da su mu noge nesrazmerne sa torzom. Šestar.

4. ŽENE OBOŽAVAJU DA IM LIŽEŠ LABIA MAJORA I PERINEAL BODY

5. Ne bih rekao.

Ni ja. Osim ako nisi.... 96 godište ako sam dobro sračunao.

6. Možda jesam, a možda i nisam

Skech
    k
    e
    c
    h

šalim se, ali godište ne govorim iz prostog razloga 90 i kusur % saita je ubeđeno da sam znatno mlađi nego što u suštini jesam, pa puštam ljude da žive u tom ubeđenju.

7. samo jedno pitanje

"Ljuta prejudiciranja o vuajlijašima na osnovu avatara ili nika/iluzije/dežavu šizofrenija i ostalo "

o vuajlijašima

vuajlijašima

Ko su VUAJLIJAŠI ?

8. Ma opušteno, sumnjam bi se iko ovde cimao da kompromituje identitet nekog vukajlijaša, a čak i kad u ril lajf spomenem kako definišem na vuki svi me gledaju kao retarda ili me pitaju ''el to onaj sajt sa posterima?''... Mada bi po niku moglo da me prepozna 50% ljudi koje znam.

9. Kako ste smorili sa stricovanjem u raznim varijantama i kako ste temeljno sjebali sajt. Nivo humora retardirane amebe.
    (vidi ga rekao ameba
    ameba jebote
    ameba
    m
    e
    b
    a
    )
    Neka Kaizen jednom zauvek promeni logo u
    http://s23.postimg.org/gfkto44u3/Vukajlija.jpg
    i da zajebem nadu da će ovo ikada više biti mesto vredno posećivanja.

10. E to meni može da dođe kao +, ne poznajem nikoga sa vukajlije IRL, a na sve to nemam fejzbutke i te gluposti pa da ljudi znaju ko sam, šta sam i kako izgledam.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.