Ljuta prejudiciranja o vuajlijašima na osnovu avatara ili nika/iluzije/dežavu šizofrenija i ostalo

1. ĐotoLemur'(godište)

Pobednički nik bio bi
    o
    b
    e
    d
    n
    i
    č
    k
    i

2. Ladno se sećam nekog klinca koga zovu lemur in real life, al to verovatno nisi ti. A možda i jesi lol

3. Znam lika koga svi zovu šestar jer je neko izvalio da su mu noge nesrazmerne sa torzom. Šestar.

4. ŽENE OBOŽAVAJU DA IM LIŽEŠ LABIA MAJORA I PERINEAL BODY

5. Ne bih rekao.

Ni ja. Osim ako nisi.... 96 godište ako sam dobro sračunao.

6. Možda jesam, a možda i nisam

Skech
    k
    e
    c
    h

šalim se, ali godište ne govorim iz prostog razloga 90 i kusur % saita je ubeđeno da sam znatno mlađi nego što u suštini jesam, pa puštam ljude da žive u tom ubeđenju.

7. samo jedno pitanje

"Ljuta prejudiciranja o vuajlijašima na osnovu avatara ili nika/iluzije/dežavu šizofrenija i ostalo "

o vuajlijašima

vuajlijašima

Ko su VUAJLIJAŠI ?

8. Ma opušteno, sumnjam bi se iko ovde cimao da kompromituje identitet nekog vukajlijaša, a čak i kad u ril lajf spomenem kako definišem na vuki svi me gledaju kao retarda ili me pitaju ''el to onaj sajt sa posterima?''... Mada bi po niku moglo da me prepozna 50% ljudi koje znam.

9. Kako ste smorili sa stricovanjem u raznim varijantama i kako ste temeljno sjebali sajt. Nivo humora retardirane amebe.
    (vidi ga rekao ameba
    ameba jebote
    ameba
    m
    e
    b
    a
    )
    Neka Kaizen jednom zauvek promeni logo u
    http://s23.postimg.org/gfkto44u3/Vukajlija.jpg
    i da zajebem nadu da će ovo ikada više biti mesto vredno posećivanja.

10. E to meni može da dođe kao +, ne poznajem nikoga sa vukajlije IRL, a na sve to nemam fejzbutke i te gluposti pa da ljudi znaju ko sam, šta sam i kako izgledam.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.