На скали од "дечко који мува форсирајући своје квалитете без дисриспектовања других" до "тражим девојци пичке како бих опростио дуг од 50 евра", ти си негде на пола онда.
Najjezivija pojava na sajtu msm da se nije za jednu napisanu stvar zajebavao. ukucajte pun nik u guglu,svuda ga je koristio ima njegova slika bas jeziv lik.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Поздрав за Гонзоа уз комплименте црвенокосе.
@Гонзо http://prntscr.com/i8nr3w
Haha nerealno
Nelol je sto snajperise, solidno nastavila skec
дивно биће
(ово сам написао јер гледа)
I sledeća slika na storiju je bila baš slika cece s crvenom perikom lololo
Eo jedna rima iz srednjoškolskih dana jednoj crvenoj pisana u nadi da će se večeras naći na storiju ove zadovnice crvenokose što špijunira nas
Hej crvena volim osmeh kad mi daš
Slobodno moram da kažem da ti to najbolje znaš
Hej crvena želim usne da ti osetim
Hej crvena učini da poletim
Mada btw može i za transfer blamčuge temu lolo
Lol, još će riba da napravi nalog lol
Apis me za malog
Hahahahahahahahha
Псето одмах креће да се мангупира, како би црвена извукла закључак да је он алфа мужјак на основу његовог понашања на теми.
Pa ja muvam ribe tako sto spustam ostalima koji su tu ne umem drugacije
На скали од "дечко који мува форсирајући своје квалитете без дисриспектовања других" до "тражим девојци пичке како бих опростио дуг од 50 евра", ти си негде на пола онда.
Али и даље си смеће од човека овако.
хахаха јел то беше лабокв?
или онај лик педофил
ne bih rekao da si hteo na ovu temu da postujes xd
Марко да, Никола од 80 килограма.
nisam, ja sam trazio picke da bi pozajmio 1000din.znao sam da mi ne bi vratila
Najjezivija pojava na sajtu msm da se nije za jednu napisanu stvar zajebavao. ukucajte pun nik u guglu,svuda ga je koristio ima njegova slika bas jeziv lik.
hej crvena jebo bih te
Šta sam reko lolo https://i.imgur.com/Xg77YH5.png