Bag

1. Da li može moderator da odbanuje Gvozzdena, neki bag je u pitanju banovan mu je profil već duži vremenski period.

Hvala,
    Zmia

2. Ово сам и ја приметио, подржао бих колегиницу Ивану. Такође, после 10 000 000 година, могао би да буде одбанован и легендарни аутор, човек без ког сајт више није исти

МОГША

3. Takođe i manje bitan nalog Black_Hole, iako više nije među nama ipak se njegov doprinos sajtu ne može zanemariti

4. de ste, govna xD

5. Исти случај и код мене, решите ово.

6. Odbanujte i mene ako slučajno naletite nekad na ovaj post kad budem banovan.

7. Ko je odbanovao zmiu i zazshto?

8. Tuzhno je kad vidish kako je nekad zmia uticajna bila a danas otvara bag teme sa chetiri posta

9. Zmia raneeje banovala dzankeeja kad nije hteo da prizna da je mali zlojavi pandan. Kurchio se da je archer pa je bio u banji

10. Lool chito sam te epske borbe na jebanjima

11. To bi lektira i za rasnog trebala da bude

12. Tibore nisi pravi prijatelj. Do ovog baga je došlo u zajedničkoj borbi protiv kurajbera i agilnog. Umesto da tražiš rehabilitaciju za braću ti jebeš. Ovo ti je zapamćeno.

13. Da li da li da li u galami čuješ da mi suze sad dodiruju pod?

14. Zdawo_deky_aod kako je

15. Dodji na cxat imamo pishe swi, u redu je

16. ne mogu gledam temu gobul

17. bag multiverzuma:vo iz kupusa tera ljude iz cekaonice u kafanu

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.