E ovako

1. Ako su crnci zaista stvorenja koja su nastala od majmuna i od kojih je kasnije nastao covek,sta se desilo sa njima pa su ostali zaostali za ostalim rasama i kako su uspeli da opstanu tako zaostali u ovom okrutnom svetu? Ili ovaj svet ustvari nije tako okrutan nego samo volimo malo vise da dramimo oko svega. Moje licno misljenje je da su preziveli od milostinje koje su dobijali od bele za njih superiorne rase, koje je vase misljenje na ovu temu?

2. Mišljenje je da uopšte, ali u-opšte ne poznaješ materiju. Kupi knjigu.

3. Čoveče, crnci su zapravo ostali isti kakvi su i bili jer se peru pervolom blekmedžik, a mi smo pobledeli ko crna majica koju toliko nosiš i drljaš i brišeš sline o rukav da više nije crna nego je onako mutnosivkastobež sa flekama ispod miške.

4. Knjiga se zove Bantustan i tamo sve lepo piše.

5. sta su onda japanci po ovoj logici, unapredjeni belci?

6. Brate Celte. Crna je #000000, bela je #ffffff. Žuta je između. Japanci su nedovoljno evoluirali crnci.

7. Čoveče, crnci su zapravo ostali isti kakvi su i bili jer se peru pervolom blekmedžik, a mi smo pobledeli ko crna majica koju toliko nosiš i drljaš i brišeš sline o rukav da više nije crna nego je onako mutnosivkastobež sa flekama ispod miške.

http://www.banjaluka.com/wp-content/uploads/2013/03/kursadzije.jpeg

8. Yeahbote kako losha tema. Katanatz

9. Yeahbote stvarno xD

10. kakva skechina od teme jbt

11. posto su se na temi o rusima i ukraincima istrosili svi skechevi

12. Vo iz kupusa
    Yeahbote kako losha tema. Katanatz

pre 23 minuta
    Thumb butters spg
    Bazzi
    Yeahbote stvarno xD

кења ми се више од ових дауноваца ај кад оћете да ме сјебете напишите нешто што неће терати људе да помисле како идете у специјалну школу смер помоћник књиговесца дакле само по себи се посеравате мени вас је чак и жао помало

13. http://i.imgur.com/6zAWkmq.png

paralelni univerzum---teranje iz cekaonice u kafanu

14. јеботе шта све изгамиже из пичке...

15. кења ми се више од ових дауноваца ај кад оћете да ме сјебете напишите нешто што неће терати људе да помисле како идете у специјалну школу смер помоћник књиговесца дакле само по себи се посеравате мени вас је чак и жао помало

yeahbote, ko se to nama naljutio xD

16. Au brate.
    E zbog ovakvog vasheg tripovanja je i propo sajt. Vas par mislite da imate monopol nad duhovitoshcu na sajtu i mislite da ste Boga uhvatili za mooda shto ste u kafani. Nego pametni ljudi pa pobegli od sajta, nece da se ubedjuju tu sa vama. Kao ono - pusti budale nek tripuju da su pametni, ko ih jebe.
    Iskreno, ne znam ni ja shto se maltretiram, kao da cete prestati da unishtavate sajt.

RIP VUKAJLIJA

17. Bojane pogledaj moje postove na temi o evoluciji i sve će ti biti jasno.

18. ovde imas objasnjenje vole iz kupusa http://vukajlija.com/forum/teme/54264-vukajlijasi-u-reakcijama?strana=33#post_3209388

kad nekima mora da se crta ko vlada objasnjavanjem
    rosoneri
    kuzman
    ollanik
    ombre
    pancera
    clannad
    petar pan pezos
    ajax
    boxer
    pseto88
    kbo
    los tenor
    mabncester
    papet master
    zyclon
    luks
    trosarinac
    zhajk
    roki bilboa
    elektricar
    grok grok
    shomy23
    marko
    mickey savage
    lemaja
    milica
    mylyca
    dzonovan
    fejd
    dionisyo
    dankan ferguson
    bushido
    deky aod
    nash bridzes
    riha disident
    stevan
    radjard kuplung
    dzela
    tandrcak
    leprikon

jesi ti svestan ovih prebolesnih imena,deckitj,ili moram jos neku reakciju da ti shaljem