Sve najbolje o moderatorima

1. ma mislio sam na partizanku hahaha

2. pa šta je tu transfer
    zove čoveka

3. eru probaj da razmislis, pre nego napises.

4. Prvo skoči pa reci hop

5. hodajuci jebeni transfer xddd

6. ti si već dovoljno ilustrovao ovo o čemu je javio pisao
    ne znam čemu dalji angažman

7. Eru Ilúvatar
    hodajuci jebeni transfer xddd

E moj erishe.
    Pogreshno upotrebljavate neke rechi. Vama je jedino bitno da kazhete "transfer", jer to tobozh uber rech, pa onda sve normalno i nenormalno nazivate transferom.
    Kurchina a ne transfer

8. mislio sam na patetisanje njeno koje sam citao i koje ocekujem i ovde a vidim da su mnoge stitonose preuzele titulu viteza havija

9. Stvaro si ziljavshtina.
    I to malo zhena shto bude mamlazoidi poput tebe ih rasteruju.

Teraj se u kurac, ubaci malo poshtovanja prema ljudima koji nisu spremni da se kretenishu do astronomskih razmera poput tebe. Slichna stvar vazhi i za rasneeja iako mee je meeljeneek

10. I to malo zhena shto bude mamlazoidi poput tebe ih rasteruju

gde nema vitezova nema ni dama

11. ići po sajtu i govoriti
    transfer, skeč, retard
    da bi se dopao objašnjivačima...
    tako dosadno

12. Brate ja partizanku gotivim od onda kad je bila sa mnom u grupi na takmičenju definicija. A pre toga sam mislio da je muški dupli.
    Nikada jednoj dami ne bih rekao da je transfer. Ja sam gospodin pre svega. A to što eru priča njemu na obraz.
    Psi laju, a karavani prolaze

13. Fulas, Caro, ovaj se ne kretenise, on jeste kreten, ponasa se prirodno.

14. Omg proliv koji se do juche lajkowao sa 20 duplih naloga, i pritom se nazivao kissarmy, naziwa nekoga transferom. Propalo se xD

15. hahahahaha, nevera. Jebote erishe kako ne skapirash da chesh vishe postichi normalnim ponashanjem, kad se vech jako loshe kretenishesh. Nije ni to za svakoga.

16. Erisha mi namestio ban mesec dana fotokopir aparatom pa se sad kurči.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.