IDEMO DO POBEDE DEBEL@ M@L@

1. aj ga jebi, nisam te skontao, mislio sam da sam promašio post u kojem pitaš :)

2. Španjolka,Ruskinja,Litvanka.

Eto nekih dobrih pičaka.

3. Kako da ne budem nervozan pitao sam jos dok sam gajbi bio pre 2 sata svi komentarisu djembelu i kneza

Knez da peva mia bela sinjorina usro bi ih sve ili ti si kao magija

4. Samhaine to je ubedljivo najjača pesma evrovizije ikada.

5. E jel on peva i ono meni treba kerozina budi moje gorivo? Looool ta pesma je kidalica

6. ЗНАМ РАСНИ ЗНАМ

7. CEO SVET JE MOJ GLEDAJ ME JEDEM NOGAMA

8. HAHAHAHAH KAKO NISAM ZNAO ZA OVAJ VRH OD PESME

9. to peva Maksimo ;)

10. Der can am stras un svas kijez cvac karat.... tako nesto ide ova voki mit dem popo

11. Имам идеју кога да шаљемо следеће године, кад буде код нас. Дрљача Бору, Жарета и Гоција да певају Од Тополе од Тополе. Увертира је Војвода који пали заставе ЕУ, НАТО'а и земаља учесница еуросонга, а док ови певају Миличић статира са лавом (пивом) и поји Калабића и Ђујића. Иринеј на крају благосиља.

12. Laki da se to dogodi glasao bih dok me telekom ne pozove da mi kaze alo mejmune neces platiti racun 12 godina

13. A masimo...ja sad pomislih knez je, gotivio bih ga duplo vise

14. Дрљача Бору, Жарета и Гоција да певају Од Тополе од Тополе. Увертира је Војвода који пали заставе ЕУ, НАТО'а и земаља учесница еуросонга, а док ови певају Миличић статира са лавом (пивом) и поји Калабића и Ђујића. Иринеј на крају благосиља.

glasao bi za ovo

15. Malezijac će pobediti,da bi NEEuro song bio dogodine u Australiji,kako bi se takmičenju pridružili Kina,Japan,Koreje,Palestina,Irak,Iran,
    UAE,Senegal,
    Kamerun,Peru
    i Bolivija.

16. pobedice shvecka

17. Koja epska scena bi to bila l@ki

18. Samo da mi ne pobedimo dovesce nam.cirkus ovamo posle i doci ce pederi da gledaju i brujace mediji samo o tome pa necu moci da cujem sta je uradio nole

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.