Имам идеју кога да шаљемо следеће године, кад буде код нас. Дрљача Бору, Жарета и Гоција да певају Од Тополе од Тополе. Увертира је Војвода који пали заставе ЕУ, НАТО'а и земаља учесница еуросонга, а док ови певају Миличић статира са лавом (пивом) и поји Калабића и Ђујића. Иринеј на крају благосиља.
Дрљача Бору, Жарета и Гоција да певају Од Тополе од Тополе. Увертира је Војвода који пали заставе ЕУ, НАТО'а и земаља учесница еуросонга, а док ови певају Миличић статира са лавом (пивом) и поји Калабића и Ђујића. Иринеј на крају благосиља.
Malezijac će pobediti,da bi NEEuro song bio dogodine u Australiji,kako bi se takmičenju pridružili Kina,Japan,Koreje,Palestina,Irak,Iran,
UAE,Senegal,
Kamerun,Peru
i Bolivija.
Samo da mi ne pobedimo dovesce nam.cirkus ovamo posle i doci ce pederi da gledaju i brujace mediji samo o tome pa necu moci da cujem sta je uradio nole
aj ga jebi, nisam te skontao, mislio sam da sam promašio post u kojem pitaš :)
Španjolka,Ruskinja,Litvanka.
Eto nekih dobrih pičaka.
http://vukajlija.com/forum/teme/54686-evrovizijska-govna?strana=1
ЕВООО
Kako da ne budem nervozan pitao sam jos dok sam gajbi bio pre 2 sata svi komentarisu djembelu i kneza
Knez da peva mia bela sinjorina usro bi ih sve ili ti si kao magija
Samhaine to je ubedljivo najjača pesma evrovizije ikada.
E jel on peva i ono meni treba kerozina budi moje gorivo? Looool ta pesma je kidalica
ЗНАМ РАСНИ ЗНАМ
CEO SVET JE MOJ GLEDAJ ME JEDEM NOGAMA
HAHAHAHAH KAKO NISAM ZNAO ZA OVAJ VRH OD PESME
to peva Maksimo ;)
Der can am stras un svas kijez cvac karat.... tako nesto ide ova voki mit dem popo
Имам идеју кога да шаљемо следеће године, кад буде код нас. Дрљача Бору, Жарета и Гоција да певају Од Тополе од Тополе. Увертира је Војвода који пали заставе ЕУ, НАТО'а и земаља учесница еуросонга, а док ови певају Миличић статира са лавом (пивом) и поји Калабића и Ђујића. Иринеј на крају благосиља.
Pseto evo ti Benzina
https://www.youtube.com/watch?v=rHPkwNw4n_4
Laki da se to dogodi glasao bih dok me telekom ne pozove da mi kaze alo mejmune neces platiti racun 12 godina
A masimo...ja sad pomislih knez je, gotivio bih ga duplo vise
glasao bi za ovo
Malezijac će pobediti,da bi NEEuro song bio dogodine u Australiji,kako bi se takmičenju pridružili Kina,Japan,Koreje,Palestina,Irak,Iran,
UAE,Senegal,
Kamerun,Peru
i Bolivija.
pobedice shvecka
Koja epska scena bi to bila l@ki
Samo da mi ne pobedimo dovesce nam.cirkus ovamo posle i doci ce pederi da gledaju i brujace mediji samo o tome pa necu moci da cujem sta je uradio nole