A mozda je plan da pobedi djembela pa kad svi dodju sledece godine kod nas zakljucavamo arenu i krece ovo lakijevo svi u soku al nema bezanja sta je picke evropske milicic jebe majku sestru i sve a zmaj od sipova krece da jebe redom i ribe i lezbejke i pedere samo ga ustekava 12 sati bez padanja erekcije samo one sto nisu priznali kosovo pustamo
dokle traje ovo u picku materinu, spava mi se... ja pustio bila neka 4..5 po redu pesma, onda sam sacekao da cujem djembelu, onda sam odgledao seriju, onda sam blejao po kompu, onda upalih opet, peva neki manele, onda odgledao jos jednu seriju i sad peva ovaj bradonja.
Швеђани имају реалне шансе да победе. Не знам да ли је неко приметио, али на клупи им седи наш искусни стручњак за Евровизију, Марко Кон, чију улогу у свему томе не треба занемарити.
Nole pobediJo
Svedska prva, mi treci jevreji medju top 5 zbog lobija. Australija u top 10.
Knez 11.
Pobediće Đovak 3:1 u setovima Vareniku u finalu rolna garosa
ovo lakijevo mi je ulilo nadu da nada postoji
E, a zamislite samo: Nole pobedi RG, Bojana Evroviziju, Mali napravi žičaru i svi živimo bolje za dve godine.
GLAS ZA
K
N
E
Z
A
P
O
D
H
I
T
N
O
Bruse šta kurac za dve godine, živimo bolje već od sledeće.
Sad Mile Bubreg sedi u gaćama na šolji i besomučno glasa za Bojanu.
A mozda je plan da pobedi djembela pa kad svi dodju sledece godine kod nas zakljucavamo arenu i krece ovo lakijevo svi u soku al nema bezanja sta je picke evropske milicic jebe majku sestru i sve a zmaj od sipova krece da jebe redom i ribe i lezbejke i pedere samo ga ustekava 12 sati bez padanja erekcije samo one sto nisu priznali kosovo pustamo
Uzaludno je glasati kad je odnos 50:50 sa žirijem.
I proklinje dan što i Australija učestvuje, pa mora da gleda toliku gomilu šunda i gejpedera.
NEMA DISKRIMINACIJE! SVE JEDNAKO!
Bruse kad djembela pobedi mile bubreg izlazi na ulicu u gacama puca iz karabina i psuje australijancima majku bugarsku nemuzikalnu
https://youtu.be/YilKLP3lNYw
paja kobaz nije zadovoljan voditeljkom
dokle traje ovo u picku materinu, spava mi se... ja pustio bila neka 4..5 po redu pesma, onda sam sacekao da cujem djembelu, onda sam odgledao seriju, onda sam blejao po kompu, onda upalih opet, peva neki manele, onda odgledao jos jednu seriju i sad peva ovaj bradonja.
S M O R
M
O
R
E, i ovo sam iskopao
http://rutube.ru/video/45e02a22c293812ce10a15a6e134fd03/
Швеђани имају реалне шансе да победе. Не знам да ли је неко приметио, али на клупи им седи наш искусни стручњак за Евровизију, Марко Кон, чију улогу у свему томе не треба занемарити.
Kelt picka daje 12 siptarima
verovatno ce svajcarska da da 12 siptarima jbg