bazzi

1. ne mogu vise ovako da se zajebavam znajuci da je u pitanju matora ogavna drtina

2. Pa šta onda sereš?

O bre, zašto uvek gledaš kao da je meni nešto krivo i da sam uvređen. Stalno to radiš. Boli me đoka.

Kažem kako je smešno što po ko zna koji put slične informacije upravo ti iznosiš na forumu, pa kapiram da ti to baš znači. Primećujem samo.

Jbt, čovek ne sme ništa da ti kaže...

3. koliko ovaj agilni ubija u pojam na svakoj temi dođe mi da ne postujem uopšte, ubedljivo najdosadnija glavica na celom sajtu, pretekao je jebenog prosečnog srbendu

4. Boli me đoka.

NADREALNO

5. агилни коју си то тео да прцаш?

6. Kise, skapiraj već jednom da svakom normalnom može samo da godi ako ga upravo ti ne gotiviš.

Ali hajde i da odgovorim - zabavno mi je da zaplivam sa ljutim Kafandžijama, al' u kontra smeru.

7. bazi se jednom upiskio na casu jer mu bilo glupo da pita nastavnicu da izadje u wc.

8. Kissarmy kafandžija pxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxxaxxaaxxaaxxa

9. Nemojte se svadjati ovo je sajt za zabavu xD

10. bazi ima velikog crvenog psa kliforda

11. Agi ja onda ne vidim poentu tvog posta. Smeš da mi kažeš šta oćeš, nisam ja vladika.
    Ako napišeš ovakav post bez poente izgledaš ko neki zadrti penzioner jbp.
    Znaš dobro da znam još informacija koje nisam objavio ovde tako da kapiraš da me to ne ispunjava xD

12. bas zato sto je sajt za zabavu ne bi trebalo da ga koristis za ispoljavanje svog cmemera ljutog i mogao bi da naucis napisati smislenu recenicu,bolja bi bila zabava

13. fali ti jos kreativnost+mozak
    smorio sam se jako,odo u blokove da przim duvan ljut,smoricu se kad se vratim i vidim da ova tema vise nije ista :(

14. Agi ja onda ne vidim poentu tvog posta

Kako bre nema poente, volim da te provociram. Uvek odgovaraš na sličan fazon :)

Kissarmy kafandžija pxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxxaxxaaxxaaxxa

Dilane, ne znam šta je tu smešno.

Pa kad je Duče od finog momka i "kiksa" sa Longijem zbog kojeg su ga umalo sputali, uspeo da se transformiše najpre u Burzuma, začini to s ljubavlju prema kvazi-umetničkim filmovima, pa onda promeni potpuno svoju retoriku i sliže se s istim onim ljutim glavama zbog kojih je i menjao više puta identitet, a sada mu više ne možeš razlikovati postove od njihovih, zašto ne bi KissArmy mogao slično?

15. Da, pravda za KissArmija!!!

16. Олле прича о смислу у реченици.

17. Ово је постала апсурд тема.

18. Ma neee, potpuno je ok kad evoluiraš iz splačine koja je cvilila modovima u pvt da se banuju ljudi, u pristojnu glavu. Ali kad kreneš forumom da oponašaš pojedince koji su te do juče sprdali, fazon ne sviđa ti se tvoj tata pa kreneš da imitiraš tuđe tate ne bi li te usvojili, e to je tužno :(

19. агилни, ако си стварно варао жену док је била трудна треба ти ишутирати буљу, разочарао си ме

надам се да су само гласине

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.