bazzi

1. nisam mislio na te zajebancije,krle,nego lik ne ume stvarno,nema u vokabularu 6 reci fazon,odo sad,zao mi je u sta se pretvorila ova tema i saznanje o bazziju,bako,pomazi me :(

2. Paninaro je rečit za jednog crnogorca.

Ne idi!! :((

3. Marko, hajde ti to napiši još koji put, ono, poželjno je. Mislim da je iz mog prethodnog posta na tu temu sve rečeno.

Isto kao što Kiss na PVT o tome ko mu je rekao tu nebulozu ne odgovara, tako da kapiram da je izmislio.

Eh, Kisse, nekada si tako voleo da mi pišeš na PVT :(

4. извињавам се, нисам видео

ко ти је рекао ту гнусну лаж, аватаре, дај откриј нам

5. Pa kad je Duče od finog momka i "kiksa" sa Longijem zbog kojeg su ga umalo sputali, uspeo da se transformiše najpre u Burzuma, začini to s ljubavlju prema kvazi-umetničkim filmovima, pa onda promeni potpuno svoju retoriku i sliže se s istim onim ljutim glavama zbog kojih je i menjao više puta identitet, a sada mu više ne možeš razlikovati postove od njihovih, zašto ne bi KissArmy mogao slično?

Meni je ovo tužno :(

6. Pa kad je Duče od finog momka i "kiksa" sa Longijem zbog kojeg su ga umalo sputali, uspeo da se transformiše najpre u Burzuma, začini to s ljubavlju prema kvazi-umetničkim filmovima, pa onda promeni potpuno svoju retoriku i sliže se s istim onim ljutim glavama zbog kojih je i menjao više puta identitet, a sada mu više ne možeš razlikovati postove od njihovih, zašto ne bi KissArmy mogao slično?

Ovo je stoprocentno tačno, pored daunovaca najjadnija glava na sajtu, obneviđam njegove postove da mi ne proradi žuč.
    Ne osuđujem nikoga, rađard da se zgotivi sutra sam đotom mekanim meni to ok bilo bi. Panćera samo losha kopija Ombreta, olu om fali :((( nedostaje :(((

7. bazi=paninaro? e, jebi ga zasraste mi temu :(

8. stavrno bi trebalo zabraniti pristup sajtu mladjima od 18 i crnogorcima.

9. Što je banovan Dio?

10. neću da kažem ko je, ne plivam vukajlijaškim vodama u RL kojeg imam btw (dilane ;) )
    autorka je rejvenka poyy

11. како ме нервира ово сазнање, у сред спрдње мора да се прекине :(
    шта, да се мењају форе? типа баззију је мама рекла кад је први пут ишао у шталу "сине буди опрезан и понеси кондом, видиш у каквом свету живимо, то све промискуитетно и пуно зараза"
    или да се пребацимо на ђото тему и наставимо у истом ритму док се не излиже инспирација

12. ja glasam za đotu ali tema da bude u fazonu projapanske pošalice i slično

13. !!!!!!!!!!!!!!!!!
    ?
    ?
    ?
    ?
    ?

14. Ako je neko koristio bazzi nalog kao dupli nalog za trolovanje ja sam onda

Z A T E C H E N
    A
    T
    E
    C
    H
    E
    N

15. chekaj ako je neko trolovao sa super mekanog naloga bazzi, da li onda taj nalog postaje super ljut!?

16. samo ako je u pitanju "ljuto trolovanje" ljute glavice

17. trolovanje samo po sebi mora biti ljuto, chak iako je sa mekanog naloga, shto nas dovodi do filozofskog pitanja da li uopshte postoje mekani trolovi, mislim da li je neko dokazao to

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.