bazzi

1. баззи оде на рођендан, сви се питају који ретард је са собом повео млађег буразера

2. Bazzi fin dečak kupa se drugarica ga zove na kafu, on kaže da ne pije kafu.

Čuje da je Bojana pušila Goksiju i dalje ne kapira

3. Horizontalne Bazzi?

4. Lepo si napisao lolo

5. gledam sad kosulje na mojkrojac.com kosulja 16 000 ALO RODJACI U SRIBIJI SMO NEMOJTE DA SE ZAJEBAVAMO

6. Šta ti je brate, šulja kvlt mora da se plati. Ne vidim u čemu je problena, šta sad sam dao 60 soma za šulju, cipele i sako. Imam svadbu u subotu kod ortaka.

7. I ako može da se otvori tema Četujte sa papetom hnjo hnjo mali hnjohić hnjo

8. Ne znam, nisam nešto lud za odelima ali ortak je prošle godine šio odelo (sako i lone) izašlo ga oko 250 jura.
    Vidim u mesečnom izveštaju da i moja riba šije haljine kod Bazzijeve keve za 3k, to je ok.

9. bazzi juce provalio da kozica na pishu moze da se provuce i uplasio se da je pocepao pishu

10. bazzi ce se 2015. 2025. secati samo kroz maglu

11. Bazzi jede.pastu hahahahahaha ovo je vec daun

12. pastetu (HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA)(kapiras posto je slicno pasti samo se doda steta i oduzme ta i doda uh)

13. Bazzi za svoj rodjendan kupio smoki i stapice

Nabio po smoki na svaki stapic i uredno slozio

14. https://www.youtube.com/watch?v=W7CVsQRlCPQ
    podseti me ova tema na pesmu i nađem onaj najgoranastiji koment bakijev

pozdravio bih sve moje PRIJATELJE, GLUPO JE RECI FANOVE, JER SEBE SMATRAM OBICNIM I NORMALNIM ... ZATO SE TAKO I OBRACAM...POZELEO BIH SVE NAJBOLJE OD SRCA I HVALA STO STE UZ MENE I STO PRATITE MOJ RAD...a svim svojim NEPRIJATELJIMA zelim dug zivot, da sto duze zive, kako bi videli sve moje uspehe...hvala vam BAKERO..!!!!!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.