Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ajd,
Uštini me, korleone, sanjam li? :)))
Nemo se štipate dok ja gledam
Munjo, nemo' mi izigravaš snajper babu :)
Ma ne snajperišem nego mi krivo.
ako ti je krivo popi konjsko pivo:))
meni nije krivo
Kude si be zeko? :)
ja ću da čestitam pridržinju i valjda će da mu bude prav, joj, pijana sam, oću reći nije mi krivo no mi je pravo:))
Pravo je tebi samo na ražnju
jebo tze ražanj, ima li neke rakije
Fala, zeko, fala što si mi sredila ovo kod moderatora kao što si obećala :)))
moje obećanje ti je ludom radovanje, pa ti ako si lud onda čekaj na mene
a vidim da si se već snašo, nego ptriznaj, kome si dao:))
Šapnuću ti :)))
Nema rakije, ološu jedan
hihi, ja sam već popio bure a ti krepaj sovuljago
pridržinjo, evo, naćulula sam uvce
Nemo' si takva, munjo :)
Pššpššpšpšššššpšš (da ne čuju ovi drugi) znaš i to pšššpšpšššš :)))
a , njemu. pa ok, to je onda opravdano, vredelo je:))
Grrrrrrrrrrrrrrrrr
Mrzim što volim da znam!!!