Prijava

Pravo pitanje je: jel u matrijarhatu seks izgleda tako što se žena popne na muža i brutalno ga odvali od pičke, a onda on mazno nasloni glavu na njeni sise i kaže "volim te bebo"

prvo bi joj lizao pičku dokle joj odgovara(pobogu ona je iznad) kad završiš izvadila bi salvetu iz džepa i dala ti da obrišeš pičku. nakon što bi bacio u kantu i došao knjoj pomazila bi te po kosi

popadija radi to

Kad bi vladao ovde i sad patrijarhat, a ne njegova parodija, da dobra većina muškaraca nisu pičkice koje samo žele vlast i zadovoljstvo, ali ne žele i odgovornost i želju da ga pruže, da su pravi muškarci o kojima pevaju narodne pesme, onda bi imalo smisla pisati o suprotnosti toga. Mada matrijarhat nije isto što i patrijarhat, samo obrnuto. Uglavnom, šuplja priča.

Ko je je bolje od ta dva za jeftino pivo i kurve nek mi neko kaže.

masite poentu.... cuj ovo prvo vece joj platio svako pice koje je pozderala, i vozao je kuci...kako je doslo do toga da je sasvim normalno da lik mora da kesira sve, a riba da se stiska i steka i jos bude bezobrazna pa da naziva stipsom lika koji nece da je placa

vrlo zanimljiva tema, upis.

Ko je je bolje od ta dva za jeftino pivo i kurve nek mi neko kaže.

Isto je, samo dok imaš para. Žena puna para može da ima privatni harem i piva koliko hoće. Kapitalizam je to, ne patrijarhat ili matrijarhat. A piva jeftinog imaš koliko hoćeš, bio žensko ili muško, peder, lezbijka, trandža ili nešto još egzotičnije.

cuj ovo prvo vece joj platio svako pice koje je pozderala, i vozao je kuci...kako je doslo do toga da je sasvim normalno da lik mora da kesira sve, a riba da se stiska i steka i jos bude bezobrazna pa da naziva stipsom lika koji nece da je placa

Nađi neku normalnu i koja neće da se stiska. Napolju postoji mnogo normalnih žena koje željno čekaju normalnog muškarca. I obratno. Ne znam zašto se ne nalaze.

jel matrijarhat znači da će riba morati da ti puši kurac sat vremena da bi te umilostivila jer si ti tako neveroovatno popizdeo jer je odgovorila na poruku 10 minuta docnije?

nadji neku normalno.... ma da... ha ha ha, jel ovo bilo ironicno?
naravno da ih ima normalnih, 100 devojaka 99 nisu normalne. Ustvari sta vama pricam kad ne mozete da uvidite jaz izmedju vase generacije valdemare i ovih novih generacija...vi sudite o ovim novim generacijama uporedjujuci ih sa vasom generacijom kad ste bili tih godina, a istina je da su ove nove generacije mnogo drugacije

E jebi ga, Pezose, ne znam zaista. Mogu možda misliti da to zavisi od sredine u kojoj živiš, društva u kojem se krećeš. Ali zaista sa ljudima od dvadesetak godina nemam skoro nikakve kontakte, pa i nisam pametan. Samo znam da su i mojoj generaciji matorci pričali da je najgora otkad generacije postoje, i da su ribe najveće kurve, i da smo mi najveći narkomani i kriminalci i šljamovi, a i generacijama pre moje su to pričali (imam svedočanstva od matorih hipika), pa jebi ga, kad bi svaka od tih priča bila tačna, onda bi se ljudska rasa popela na drvo ili istrebila međusobno u roku od sto godina.

Mlada Partizanka
Upis.

HAHAHAAHAHAAHHAA KAO VRATICE SE POSLE DA OBJASNI NAM

HAHAHAAHAHAAHHAA KAO VRATICE SE POSLE DA OBJASNI NAM

Ako to uradi, budi zahvalan što si pročitao i njenu perspektivu. Ne može da ti škodi mnogo.

Ne, Panćera, nisam mislila da se vratim i da objašnjavam, antropolozi su na tu temu rekli sve što je trebalo, a i ne vidim svrhu. Za svrhe istraživanja pratim vaše postove. I hvala vam. Dragocen doprinos. Molim nastavi.

Počeo Duče da se namešta na zicere, jbg.

Ja vam volim MATERJAHAT!