Prijava

Mada je Valdemar već sjajno parodirao znate već svi šta, možda bi još neko poželeo da se okuša u sličnoj formi.

Pišite na temi ili u formi definicija pa kačite ovde linkove. Možemo sve to da pretvorimo i u takmičenje ako je neko od moderatora raspoložen.

Lično i nemam neku inspiraciju ali, evo, bio sam dvostruko kreativniji od Vlasnikabare, koji je sve samo preveo sa engleskog, pa sam ovo njegovo preveo na holandski i ponovo na srpski.

Твоја мама кретен свињетина. Он је клекнуо и пузе кроз блатњавим бућкуриш свиња нервира и притисне прстом са свињом на њеном стомаку док не пронађе курац. Цима је и отме јој пичка док хидратантна, отицање груди, брадавице штрче као гуме на новој оловком. Схоцк Грунт задовољства док свиња жељно почиње да покида у руци, повећава хват да задржи контролу над намотаја свињске масти пенис. Смањује му је глава гледати курац креће у руци, уздахне са задовољством и почео да даб на клиторису и запрљане заокрет рука куковима потонути ритам свиње.

"О, Боже, да, да!" Она гаспс. Промена позиције одржавање контроле над грозничаво пулсирајуће пенис док свињски скуисхинг звучи јачи. Нагнуо се напред и усне скоро додирују свиња ухо шапнуо своје име и стрепњом. Опет, усредсредити на свињетине отечени екстремитети дрхте у руци. Поставите га између лицу и рукама, крмача трља на њеном лицу док су балави. Уз гласну и високе грокај скуисхинг звуке, јаја, свиње експлодирају, узрокујући масивни пљусак топле, киселе свиња сперме. Твоја мајка затворена песницом по генетског материјала фонтана пушећег и монтира га у руци полако продире урушава. Свиња задрхта и поче да иде кроз блато у углу свог Краал, али твоја мајка се сипа на земљи. Он подиже реп и свиња сперме размазану по свињетине смрдљиви чмар трансформишу пахуљице скорелих свиња срање у блатњавим мешавини гована и сперме у дупету свиња. Затим је подигао поглед ка небу и изговорио своје име, не једном, не двапут, већ три пута. Одобрење ударио лице у анус и свињске пудинг бесмислица и семена, језика инча округли чмарног прстенова и апелује на топле снаке свиње. Тонгуе лизање унутрашњост свињског задњицу, а потом до неколико слогова неразумно остављајући своје црне усне, џет женски ејакулат спуртед из њене лупање пичка. Исцрпљен потонуо у блату, окренуо на леђа и запалио цигарету. Он је дуго дим, погледао у небо, кажу своје име за последњи пут пре одласка на спавање.

То је твоја мајка. Твоја мајка ради.

Evo ga jedan sa srpskog na mađarski, sa mađarskog na urdu, sa urdu na arapski, sa arapskog na srpski, ode originalnost, ostade nebuloza.

Истакнути брадавице гуме су нове оловка. Свињетина ентузијазам Вутхеринг шок почне да те сломе задовољства, док је свињска маст контрола пенис калем повећава стисак. Шеф, ради своје руке да видим коначно уздахну са задовољством мој клиторис, прљав и као ДАБ, свиње стопа окрените кукова Саг.

"О, Боже, да, да!" Она гаспс. Порк скуисхинг снажан глас лупање пенис грозничаво на позицију одржава под руководством промене. Нагнуо се напред, усне дрхтала свиња ухо готово дирљиво, и шапнуо име. Опет, отечени екстремитети, дрхтање руке, фокусирају на свињетине. Док се слузи се налази између лица и руку, пред задњим трља. скуисхинг лифт и високу грокај, јаја, сланина, хот семе, масивни кишу и кисело свињетину, експлодирати. Пушећег фонтана длан генетског материјала мајке и инсталирао у својим рукама да полако разбити. КРААЛ је свиња задрхта и почео блато иза угла, али њена мајка се сипа на терену. Прашина реп је анални дупе прљава свиња свиња свиња свиња мини-срање и муљ мешавина ред за скорелих мини-Флек је прљав. Онда је погледао ка небу и његово име не једном, не двапут, већ три пута, каже он. Пудинг и свињетина слабо препознавање и семе, и језика змије прстенова округли вруће чмарног ударио тешко на возача. Куп женска ејакулација скуиртинг Јет потреби, Асс Лицкинг језиком, и онда неки слогова панике оставља усне црне. Крај, блато ваљани на леђа и запалио цигарету. Дим је дуг, реци ми где је прошлост време за спавање, погледао у небо.

То је твоја мајка. Постоји твоја мајка

Ko ne nadje smisao u gornjem tekstu glup je.

мајка се сипа на терену

Она гаспс

усне дрхтала свиња ухо готово дирљиво

Hahahaha

Kada bi postojao neki indeks specificnog uticaja autora na sajtu, nazovimo ga koeficijent provociranja i oznacimo sa kp, valsinarb bi bio u top pet po tome

друго место папет мастер