Sprdaonica

1. Al ne ozb respekt brt za ovo i ocekuje se zeljno poruka mada dinamo-bsk 99%

2. ima jedna prica gde su dvojica bankarskih sluzbenika iz banke izneli milion evra u kutijama "dijamant" ulja....

3. dvojica bankarskih sluzbenika su iz banke izneli milion evra u kutijama "dijamant" ulja....

dinamo bsk nisu jer to nisu klubovi dole iy srbije

4. Nadam se da će sve proći kako treba.

5. Jedva čekam sredu kad mi svi budete slali pevece sa porukom "e šomaro brt daj dojavu onu;)" a ja samo okačim ovu sliku:

http://i.imgur.com/uGQilGK.png

6. морам неком да се похвалим:

друг узео моцарту 55 'иљада у пар дана, али јуначки тикети, сома на квоту 10, три сома на квоту седам, пет сома на квоту 4.

морам неком да се изјадам:

ја пао на челзи јуче сп2 за педес евра, други друг пао јуче на челзи 2 за 22, данас на ливерпул 1 за 27 +иљада, туга брт.

ево вам један дубл за квоту 10 скоро: билббао х*1 и кардиф 1хи2+ позз

7. Сад ме подсети, ортаков ортак узео 400 и нешто хиљада на 200 или 300 динара, чини ми се да је играо 10 утакмица све од 3 до 5 голова.

8. е па кад смо почели да се хвалимо, ја знам дечка (иначе комшија овог првог друга) што је узео 300 000 прошле године моцарту и кукао што није уплатио 100 динара да уђе у конкуренцију за ауто, него само 50. хахахахха сиротиња. 'ајде хостуј хакса.

9. п.с. сад читам оно твоје мишљење тамо на теми о филмовима о филму дони дарко и томе како су се универзуми спојили и шта је он морао да уради да би то вратио у нормалу е јбг сад спојлер и чини ми се да сам оно твоје мишљење већ негде прочитао на нету брт. популаран си могу ти рећи. лакше ми било да ти пишем овде, а много ме боли курац јер је ова тема потпуни ЂУБАР

10. Брате, комшија тог твог и тај твој са та три тикета заједно су добили мање од лика ког ја знам... Са много већим улогом.

11. Е БРТ НЕМОЈ ДА СЕ ЗАЈЕБАВАМО НЕКИ ДАН САМ ЧИТАО О ЧОВЕКУ КОЈИ ЈЕ УЗЕО НА 50 ДИНАРА ВИШЕ МИЛИОНА А САМО ЈЕ ПРЕЛАЗЕ ИГРАО. СВОЈИМ ОЧИМА САМ ЧИТАО.

12. Јесте брт, покрала ме и хрватска википедија.

13. Somi omoguci mi ovo pls

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.