Sprdaonica

1. Za sad nista od dojave, ako bude sibam u pvt. Iskreno vise se uzdam u singlove, tu sam u lepom plusu.

2. Pratis li moj tiket sa prethodne strane?

3. Ako bude ispoštuj nas Nikolase

4. E jbg, ovo ti je bila velika sansa da izmiris dug od 800 €

5. Николас.-е, која је ово кладионица?

6. хоће ли бити сутра неки добитни тикети? имам неки
    https://www.youtube.com/watch?v=3OnnDqH6Wj8

7. Radoje Cincar
    Николас.-е, која је ово кладионица?

Baltbet

8. први пут чујем, а сад видим да их и у крагујевцу има.
    има ли каквих предности над овим обичним кладионицама, сем ових бонуса који делују лепо?

9. EVO FIKSEVA

KALDVEL POUP MINUS
    BRAT JEDINI TOMPSON MINUS
    A DZEJ AR SMIT TAKODJE MINUS

10. Pa imaju strasno dobro ponudu za tenis, usudio bih se da kazem najbolju kod nas. Za fudbal su stavili igre da li ce biti penal, da li ce igrac koji je usao kao izmena postici gol, da li ce biti crveni karton na mecu i tu se kvote krecu do 1.40. Na basketu su odlicne kvote i sve moguce granice, e jedino jos nisam video da su stavili ponudu za igrace...

11. Vreme je da se ocisti ova tema od kukolja. - Prorok Isaija

Dobar dan svima. Evo ga doba godine kada svi treba da zaradimo pregrst novca pocevsi od sedam hiljada evra pa na gore. Prosle sezone sam usrecio mnoge ljude, neko je kupio kucu, neko kola, neko je dobio dete. Uglavnom pocinje NBA sezona pa evo i mojih tipova:

Cikago-Klivlend 2 @ 2.40

Atlanta-Detroit 1 1.35 ko hoce da pojaca, mada je kvota izuzetno mala pa se cak ne mora ni igrati

Igraci:

LeBron James manje 23.5

Opener je na strani, Butler ce ga zakljucati kao i obicno, ne vidim da ce prabaciti 23p veceras.

KUPAJMO SE U PAREEEE! TANCUJTE SAMNOM HAHAHAHA!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=WVW7cX9uhjE

12. Taj baltbelt je neka ruska cini mi se, kod mene prekoputa zgrade stoji vec 3 godine, nisam video coveka da ulazi tamo...

Nikolase, ako obracas paznju na te igre, u problemu si. :) Imam drugara koji igra neke gluposti, trazi kvotu 2 na par utakmica, i stavi malo veci kes.

Pao je jednom secam se kao da ce Hamilton i ne znam koji jos vozac zavrsiti u top10, kvota bila 1.15.. Mislim se, i treba da padnes ako si nasao na to da se kladis. Ili kao korneri, Siti ce imati vise od Juvea.Ok statistika pokazuje da hoce, ali opet, treba brojim kornere, jos on kao ima za svaku igru obrazlozenje(za ovu bas kao Kolarov svaki put smao grune i ode lopta u korner).

Mislim da bismo mnogo vise tiketa prolazili kada bismo igrali one basic tipove, mada ja prvi uzmem pa izmisljam nesto...

Ali kad smo vec kod debilnih igara, u bbetu gledam i kao ima igrac ne daje gol, kvota 1.15...
    Isto neki baca igra sistem 0-0 tacan rez..s tim da se on razbija od para, cak mu je jednom i na mozzartu bio tiket.

Mozda ja ne znam da igram kladzu, jbg. :D

13. Izijem napravi mi tiket da na 100 dinara dobijem 3000

14. Ne mogu igram Lebrona minus pa da igra bez obe ruke.

15. Dobar dan domacine !

izijem flips
    Dobar dan svima. Evo ga doba godine kada svi treba da zaradimo pregrst novca pocevsi od sedam hiljada evra pa na gore. Prosle sezone sam usrecio mnoge ljude, neko je kupio kucu, neko kola, neko je dobio dete.
    Uglavnom pocinje NBA sezona

http://i.imgur.com/g6GWSHM.gif

16. КОлко је озбиљно такмичење ''ФИБА еуро куп''? Да ли екипе играју ''такмичарски'' или оно, спрдња?

17. Igraju takmičarski.

18. niko neće da mu vratim pare, pa dobro meni još bolje :)

19. Nju Orlins 102.5 - zicer dana

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.