Sprdaonica

1. Brt kup je to, i ne verujem da ce da ispadnu u prvom kolu favoriti jbg

2. Šta ovaj Izije Kurac onda???

3. hahahah hteo sam da prevarim boxera da ne odigra.. :D ali uhvacen sam :D

4. uh jos malo...na tiket stavljeno pfff oko sedamsto hiljada

5. Padnem na jednom Jacksona i Batlera kos, na drugom Kaldvela minus i na trecem, to mi najzalije Lebrona minus, jebo me konj da me jebo konj, na ostalih 5 imamo plus svuda, ruke mi otpale, izijem mi ubacio rovca.

I još lepo sastavljam tiket, rouz plus, spustili granicu 16,5, ulazi neki lik sav nadrkan kao poznaje on situaciju, rouz minus, nema jedno oko, MRS skote, kud sam te cuo.

Obraticu vam se kasnije sa fiksevima za danas, treba ispostovati grmljavinu!

Kukuuu kol'ko utakmica.

6. Blagoja sa ovim tiketom iznad zatvaras Baltbet u tvom kraju. :)

7. 2 jagodina
    1 metalac
    poslusajte me

8. necu.. pozz kapune sto nemas za sapune

9. lol ok necu da kazem onu rec na D ali se radi o reci na N

10. Mocart jedino ima lepsi i pregledniji sajt. Inace je najvece govno od kladionice sto se ponude tice, a i kvota.
    Inace:
    Milan 1
    Roma gg
    Atalanta gg
    Juventus 2
    Torino gg
    Verona gg

kvota 25

11. Pre sam za minus na Gasola nego plus. Varežao takođe minus, Holidej minus isto jer bi trebalo najviše 20 minuta da igra.

Prvi dvojica dođoše, Holidej nije igrao.

bvdlga
    Padnem na jednom Jacksona i Batlera kos, na drugom Kaldvela minus i na trecem, to mi najzalije Lebrona minus, jebo me konj da me jebo konj, na ostalih 5 imamo plus svuda, ruke mi otpale, izijem mi ubacio rovca.

I mene Kaldvel sjeba za naplatu 7k. Još pre dva dana mi je bio na umu i juče vidim ti napisao, reko' nisam jedini koji misli da je minus, kad tuki, raspuca se lepo.

12. Jooj koliko nba danas.. Valanca plus, Vucevic plus i jos jedan mi je sigurica plus, rekao bih da je neko protiv Denvera..

Fudbalicu sam igrao sisteme neke, a od fikseva Liverpula jebem mu sve zivo i mrtvo, igram i Milan, Sarloa 3+, Mancester 3+, Juve x2i2+, Firenca GG...Ima gomila jos, ali ovo sam zapamtio..

Nikolase u baltbet sam usao kad se otvorio, smrdi na starost, komunizam i bolnicu. :D

Neka se zatvore sami, ja cu zatvorim soker! :D

13. Orlando - Vasington H1 5.5 1.65
    Boston - Filadelfija 1 i 197.5 - 2.15
    Bruklin - Cikago 191.5 + 1.50
    Majami - Sarlot H1 2.5 1.50
    Toronto - Indijana 195.5 + 1.65
    Dalas 99.5 + 1.90
    Memfis 96.5 - 1.90
    Milvoki 99.5 + 1.90
    Oklahoma - San Antonio 1 1.50
    Portland - Nju Orlins H2 4.5 1.65
    Sakramento - Klipersi 206.5 + 1.50
    Hjuston - Denver DP 1 1.65

14. Daj neki fudbal sa kvotom oko 10 al ne da se frljate gg1 + gg2 i sl nego normalni fiksevi.

15. ja sma dao jagodinu metalac
    partizan zvezda da si dodao kvota 10

16. Lejkerse sam izbacio, necu protiv profesora Bjele

17. U maxbetu ne moze vise od jednog para iz srpskog kupa na tiket.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.