Dragi naši "lajkeri", ušli smo u poslednji krug takmičenja, u prvih 20 projekata! JEEEEE! Opet nam treba vaša podrška. Ulogujte se na sajt i podržite našu ideju. Treba zajedno da uđemo u prvih 10 i da zvanično otpočnemo naše čitanje! Svaki klik nam je bitan! Neizmerno hvala za sve do sad i za sve što ćemo od sad zajedno da radimo!
Било би лепо да неко од вас који управљате разним страницама на фејсу, изрекламира мало ово сада.
Lik banovan a pička nije obrisana ahahha
Od ove arminove mogu odma i gumeni čmar da naprave
dal banuju cigani, koga boli kurac vise jbt.. nista trazite na sajtu jbg
Lik banovan a pička nije obrisana ahahha
Moji kurcevi jos stoje lolo
Било би лепо да неко од вас који управљате разним страницама на фејсу, изрекламира мало ово сада.
https://www.facebook.com/Zvu%C4%8Dna-biblioteka-458464657648785/timeline/
Delije Vukajlija apruvz.
Не видим објаву.
Večeras, posle tekme, sad nema smisla. Skola je, do uvece nista ne treba objavljivati.
tako se vodi stranica bravo
После текме се ништа неће видети од статуса о кошарци, али ајде, окачи кад ти мислиш да је најбоље.
Sad je domet možda 600 ljudi a večeras će biti i do 5000k.
Ако тако каже човек који је скупио 10000 лајкова на страници Делије Вукајлија, немам ја ту шта више да паметујем лол
Eh da mi je dinar za svakog kome je rasni obećao objavu na delije vukajlija...
Mozda mozemo da izvedemo prevaru.
Ako se racuna samo broj lajkova na stranici.
Хах, и мени се чини да је испалио прошли пут, али реко' можда грешим. Сад ћу да га прогањам по сајту док не испуни обећање.
Brate to se okaci na pola sata pa se obrise. Pa onda dodje ovaj sto sam mu okacio i kaze da mu nisam okacio.
Da sam dobio dinar za svaku objavu...
Аман, рекао сам ти и пре два месеца да нема никаквих малверзација, јебем те уста
Aha, ne znam.
Onda da muvamo za ostale prijekte?
Е ајде иди учи молим те
hhahahah drkaj 7 puta