Prijava

Noulz bariton jebe!
EDIT: Ima mimiku malo Zvonko Bogdan PROPO!
https://www.youtube.com/watch?v=a50HfPVpMZY

е супер, сад краду и од гејмотрона, убили главног лика већ на крају прве сезоне... јако оригинална серија

пази спојлер

Cuo sam da serija ima na onom trulom paradajzu ocenu 100%

Баш је срање завршетак сезоне

kako je pocela ocekivao sam mnogo vise, praticu i drugu sezonu, ali mora ovo bolje

A glupo je sto su iskopirali fazon od fight cluba, msm meni ovo kao fight club serija, samo sam ocekivao na kraju da se propuca ili kao da bude malo originalnije da skoci sa neke zgrade i onda kao normalan ili umre.

Ne, ne, ali upad sa onim lerdijem i izbavljivanjem iz zatvora ahahah
Sezona ima deset epizoda ukupno i rešiš da potrošiš tri epizode na najnebitniju moguću fabulu, kakvo mesarsko remećenje koncepcije serije samo da bi mogli da naprave šok-efekat ubijanja Šejle, povraća mi se.

Ovo je mogla biti serija na foru Hausa, recimo. Dakle, svaka epizoda da bude priča za sebe, kao kad u prvoj epizodi otkuca onog pedofila vlasnika kafića, samo razvučeno na pedeset minuta. E to bi za mene bila parada hakovanja. Pa koliki prozor bi bio ostavljen za psihološke igrarije i manipulacije, da ljudima na ulici može da saspe u lice sve najcrnje što čuvaju u sebi - kao gospođici psihijatru. Da se probija ucenom gde god mu padne na pamet, da postane jebeni bog. U ovoj epizodi gledamo kako sebi obezbeđuje novog Bentlija, u sledećoj kako postavlja sebe za upravnika Beograd puta, u onoj tamo kako na prevaru dovlači Kejti Peri da mu puši kurac - može mu se.

Ovo je mogla biti serija na foru Hausa, recimo. Dakle, svaka epizoda da bude priča za sebe, kao kad u prvoj epizodi otkuca onog pedofila vlasnika kafića, samo razvučeno na pedeset minuta. E to bi za mene bila parada hakovanja.

isto sam pomislio bilo bi vrhunski, ovako ce da jedu govna iz sezone sezonu, skroz nebitno da sire pricu

Nisam još odgledao finale sezone,a jel neko provalio vic koji je režiser upotrebio na kraju 9.epizode, kad Eliot spozna istinu, da tripuje mrtvog oca, pa odvodi Tajrela Velika u igraonicu, da u pozadini ide obrada stvari "Where is my mind?" od Pixies-a. Svaka sličnost sa Fight Clubom je slučajna :)

Ovo je mogla biti serija na foru Hausa, recimo. Dakle, svaka epizoda da bude priča za sebe

Pa prva epizoda je na takve detalje i privukla najveći deo publike.

Najbolje bi bilo da se išlo na kombinaciju 20 epizoda sezona + svaka ep. priča za sebe + velika priča koja se provlači pomalo kroz svaku epizodu, a da se toj većoj priči posvete malo više tek u poslednjih par epizoda. Tako nečemu sam se nadao posle pilota, mada sam znao koliko će epizoda imati sezona i da nema šanse da bude sve idealno. Ispade čak i suprotno, pa sam posle 3. epizode sve pogledao na silu.

Moja paranidna komicna teorija glasi ovako. Nasli se zvanicnici iz Dell korporacije i kazu sebi ovako: Kako da promovisemo nas brend, subliminalno, ali ipak ocigledno? Hm, hajde da napravimo vrhunsku seriju. Neka ta serija bude ono sto se najbolje prodaje, antiestablisment. Neka mi budemo zlikovci u toj seriji, cak cemo i nas logo da iskoristimo, sta ima veze, svaka reklama je dobra. Da bismo privukli narod pilot ima da jebe kevu, da privuce narod. E, onda kad privucemo narod, kad se i medju streberima procuje da je serija vr, pa se marva uveri da je vr, onda cemo da je sjebemo da oteramo te strebere sto sto nas hejtuje, a ova ostala marva ima da blene u glupu seriju nesvesno i da kupuje dell laptopove na veliko, jer logo je logo, a reklama je reklama.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/48/Dell_Logo.svg/2000px-Dell_Logo.svg.png

jel ima deseta epizoda ili je 9 ukupan broj epizoda u prvoj sezoni?

ima sad da se skine?