dok se ne otkljuca podijeli sa vukajlijasima ovde dijeli sa vukajlijasima

1. Hvala na temi olanice

2. A sto "dijeli" jebo te sulejman

3. zato stoi je ,,deli,, gej

4. dobra vest,nema veze sto je stara,ko da hvatamo sve vesti bas naovaj dan ili godinu ili deceniju cak

5. obelezavanje godisnjica vesti.
    na najngegu sam isk'o ovo.vise je za temu legalizovanja droga.leci od hitlera i gebelsa.probajte.

6. jebo im pop majku ahahah
    Oduvek sam mrzeo cigane sto dodju i oce pare, picke glupe.

7. hahaha al ih je oshamario

8. razvucite mrezu sa jedne strane a neko nek potera andjelka sa druge...drzte ga zanoge

9. I na Dnevnoj dozi top komentara je neko sa vukajlije, eno okačio neki makarončev komentar na mojoj temi lolololo

10. швеца ми се нешто изјада а мени на конпу у позадини блеји вујаклија баш на анђелконс слици и само сам јој кратко одговорио - нек те анђелко нс чува! ево гледамо се ко у индиској серији већ 10 минута нико ни да трепне

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.