dok se ne otkljuca podijeli sa vukajlijasima ovde dijeli sa vukajlijasima

1. Crno jezero

Putujući Sveti Savo po Jezerima dođe u neki manastir na konak. Tu bili neki kaluđeri, koji su zavideli Savi što je štovan u narodu, pa se zdogovore da mu poture jednog pijevca u torbu, samo da bi mu nanjeli pakosti.

Kad ujutru pođe Sveti Savo dalje, oni ga zaustave i počnu vikati, da im je ukrao pjevca. Sveti Savo stane im govoriti: "Za Boga, braćo, kako bih ja to učinio! " A oni uput, pa u torbu: " A da šta ti je ovo?" Sveti Savo kad viđe, dosjeti se, šta su kaluđeri šćeli, pa mahnu svojom štakom i reče: "Da Bog da se sad sve ovo u Sodom pretvorilo!" Toga časa Bog naredi, nestade i kaluđera, i manastira, i svega što je ondje bilo, no se stvori jedno crno jezero. I to je jezero uvijek jednako, niti mu voda pridolazi, niti otječe; a niko ne smije u njega zagaziti.

Nekad razmišljam koliko bi se bolje živjelo da je sv. Savo bio malo društveniji. Fazon da je imao nekog druga da putuje sa njim i ono on kaže "Da Bog da se sad sve ovo u Sodom pre..." a ovaj ga prekida "neka te Savo brate, šale se momci malo, je li tako momci?"

2. ili npr.

Svetog Savu srela šljaka

Kad je Sveti Sava stupio u jerusalimsku crkvu na vrata, srela ga je šljaka sama, a niko je nije nosio niti držao, te pred njega stala. Sveti Savo se začudi, Pa zapita sveštenike, koji su u crkvi bili: "Šta znači ovo?" Oni mu odgovore: "Prije nekoliko vremena živio je ovdje jedan vladika, kome je bilo ime Sava. Kada je bio pri poslednjem času svoga života, kazao je: "Ovu šljaku ostavite u crkvu. Iz dalekih zemalja doći će sveštenik istoga čina, kog sam i ja. Ime će mu biti Savo. Kad on stupi u ovu crkvu sama će ova šljaka njemu poći". Sveti Savo uzme tad šljaku i donio je sa sobom iz Jerusalima u Srbiju.

Zamislite da mu je sad taj ortak bio tu i kao:

-Što ti je to u torbu Savo?
    -Šljaka pobro
    -Oooo Savo ostavi tu ticu na miru imamo prečeg posla.

3. ај не сери. боље признај да ти је свети саво имагинарни друг и да причаш с њим у тренуцима самоће.

4. Sveti Savo liječi ljude od šizofrenije

-Savo đe si?
    -Eo me nema.
    -Kako te nema.
    -Pa fino
    -Okej

skeč.jpg

5. Hahaha Anđelko kru' te ranio, šta je ovo?

6. @celtic kakvo je to pitanje ko da nikad nisi video picu ismesenu od gusenicokerova

7. Da, ali ono, meskalin jebe, ne vadi!

8. Pica i LSD(Google Deep Dream)!

9. молим се свим познатим и непознатим боговима да анђелко није почео да користи опојне дроге

10. ко ће нас онда чувати...

11. Nije nikad i ne planira, nemaš brige.

12. Ima i lepsih od nje.
    Npr moja baka

13. браво анђелко знао сам да си карактер и да се нећеш поводљиво прикључити овима који су већ упали у вртлог без повратка због дроге

14. Miloše, baka je bila bonnie lass u svoje vrijeme.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.