a ovako jednom maloj vidri posaljem da mi samo izbrise jedan poster, a ona kaze ko si ti na vukajliji potpuno neprimetan, ja imam zivot zabole me picka za tebe i tvoj poster odoh imam posla nekog.. :/
VALDEMAR SAMO TVRDI PAZAR! ŽELI MODERISATI! Odličan je kandidat jer razume različitosti i ne diskriminiše posebne potrebe nekih autora. Dobar čovek, autor i dobar komšija! Može i Stecan, smeću da kačim kurčeve.
Obavezno da se vrate lajkovi samo lajkovi 007 erisxy
Deky - kupa se
Rasni, ajd ti dogodine.
Dakle
Valdemar
Stevan
Tibor
Direktor.
ima li još koga?
Shomy23
Aka Shomy kajgana
Aka mc jagoda
Direktor nece, otvorio sam ja temu za njega i pre valdemara pola godine fazon.
ako je za godinu dana propao sajt moze i direktor da promeni misljenje
Ja predlazem Zajka, da se uklopi sa ostalim predlozenima!
http://vukajlija.com/forum/teme/65508
umiljat pomaz po glavi
kad bi valdemar bio mod mozes da ga pitas nesto vezano za zivot u pvt ako imas neku nedoumicu
a ovako jednom maloj vidri posaljem da mi samo izbrise jedan poster, a ona kaze ko si ti na vukajliji potpuno neprimetan, ja imam zivot zabole me picka za tebe i tvoj poster odoh imam posla nekog.. :/
ti nisi niko mudo na vukajliji, ne obracaj mi se MRS MRS ciganine jedan, to mi veli
РАЗВАЉЕН КО РОЛИНГСТОНС
ПИЗДУНИ ОВДЕ МИРИШЕ НА СПИИИИДДДД
ТУЦТУЦТУЦ
само кавана да модује сајт би личио на нешто
предлажем елека и еру аватара ако се сад води под каваном
al je ispo iz tripa, nije ga bilo godinama
Hahaha Dišo jebem te baš.
VALDEMAR SAMO TVRDI PAZAR! ŽELI MODERISATI! Odličan je kandidat jer razume različitosti i ne diskriminiše posebne potrebe nekih autora. Dobar čovek, autor i dobar komšija! Može i Stecan, smeću da kačim kurčeve.
Mošte odmah da me isključite iz priče.
Reko čovek da neće.
Zvuči interesantno. Mislim da bi ga trebali naterati da bude moderator.
Da da, Vald bi bio opasno pojacanje. Mislim da bi nasao nacina da banuje i same moderatore, sto je opet u redu.