VAU

1. Pa o tome ti pricam jer neprestano umisljas suprotno VAU cheparo izgrađrena na drugim likovima

2. Uostalom kako jedan lik iz MLADENOVCA moze samostalno da stekne osobenost kad je okruzen bigotima i konzervama., gde je in sve cega je i on sam predstavnik - bmw, ćelava glava, i ikona. Ali sto je najtuznije - to je tvoje zaostalo shvatanje religije, oslikano u tvom tetu na leđima

3. box malo zajebi s hejtovanjem

4. ima bmw, uzima koks, brije glavu..boxer je
    kriminalac
    r
    i
    m
    i
    n
    a
    l
    a
    c

5. Mmm longi
    To je odgovor svake kurave na drti toku

6. Hahahaha boh proziva te duce retard

7. Slina situacija kao dogovor rasnina i ere da polivaju mene rekao bih

8. STA CES SADA BRT IZLOGUJ SE BRZO

9. jeste dogovarao sam se degencino

10. nije brt okaci ono za stiropol pls

11. хахахах која спика... свако ко глуми болида имитира једног лика, и "изградња" преко неких људи нешто... ма врх је овај сајт и даље кеве ми...

12. Ovde čemer buja na obe strane

13. kako mrzim jebene amere kad svaku drugu izgovaraju WAU.

14. Čitam ove vaše sadržajno siromašne, patišpanj dijaloge i jedino što mi ostaje jest da se uzdam u par inteligentnih lobanja sa sajta

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.