Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Bila dva lika na netu i raspravljala se oko random stvari.Ovom jednom dokuchilo i kako bi shuknuo ovom drugom preveo je kilometarski teks o seksu sa svinjama na srpski i postovo to ovom drugom
Zato shto rasnee nije govno israo na ČVAR nego ga je samo postavio. Sa tachke A na tachku B
ali ljudi su mislili da ono nije plastichno
Bio je na sajtu jedan lik koji je otvarao sobe. Popularno je nazvan sobarom. Sobar je morao da uchi i mama mu je oduzela komp.
Tada je doshao drugi lik i krajnje bahato postao novi sobar
zvacu tatu pichke
LOL
sobar umesto sobara
umek kad jebe on umeche
ali ljudi su mislili da ono nije plastichno
Zato i jeste SHUK
BIJO JE NA SAJTU JEDAN LIK KOJI JE BIJO NUBARA PA UZEO DRUGI IDENTITET DA BUDE KUL I DA KOPIRA JEDNOG AUTORA
Ovo je moralo u mnozhini da se napishe.
Hahaha prepravi. Dobar skeč
Šećer u krvi.
BILO JE SAJTU VISHE LIKOVA KOJI SE BILI NUBARE PA UZELI DRUGI IDENTITET DA BI BILI KUL I SVAKI OD NJIH KOPIRAO ODREDJENOG ERU I AVATARA
Ja bi zauvek ostao joke da me nisu banovali.
Hahaha
Rasni ti si joke i sad
Joke kao šala haha kontaš skeč
Rasnee jes ti bio fridrih ili je to bio neko drugi
Brt ja sam joke oke i svi joketovi dupli.
Bilo je na sajtu mnogo likova koji su pisali skech i stric koji su mislili da to samo treba da se napishe i da je dovoljno jer odredjeni likovi vech to pishu