KRAJ STRICOVANJA - KRATKA ANKETA

1. Dupli na fejzbuku. Moram josh da ti serem.

Umesto da si se posvetio stricovanju na ovom sajtu za haks i agar, ti odesh na najziljavije mesto i pravish duple. Kao gazda jbt shto je upropastio vukajliju kad je konektovao fejz.

Stric je vrisno zbog fejzbuka

2. nije nego je vrisnuo zbog onih koji su hteli da se deli kao dodatak uz prashak

3. Kao chola shto je na kraju davao compact disc uz domachi random prashak hajde hajde jasmina

4. hteo ti il ne lajk i share batoni su moc. rasni je prodao stranu delije vukajlija za soma evra

5. I nije zbog toga, vech zbog toga shto su bez saglasnosti svakog od lordova odredjeni sami sebi apgrejdovali rankove.

6. Sad tek govna isplivavaju na povrshinu

https://wildopeneye.files.wordpress.com/2014/11/bearpoopwildopeneye.jpg?w=560

to si ti radio. Ti radish to.
    To ti radish

Kada si nehajno rasnom podigao rank pa onda ljuljnuo i sebi

7. a ko je tebi dao stricmastera u startu prdino? po chemu si ti to zasluzhio?

8. PROSECHNI AKO NASTAVISH DA BUDESH BEZOBRAZAN OPET CHEMO TI ZAKLJUCHATI TEMU SA
    SAD

haha vidi dusana silnog sto se oglasava mnogo se osilio hahaha
    ajde bre mars nubino u kanalizaciju da te ne bi sjebo mnogo sam jaci od kada sam hladio pet dana i netolerisem da mi staje neko na put pogotovo ne neko tvog kalibra
    hocu samo da kazem ovom prilikom dok sam jos ovde da je dusan1001 veliki noob dokolichar gownar averedzh i nadasve glupan kojem uvaljuju trule lubenice na ciganskom kamionu i koji se osili kad prodje nekazhnjeno kod majke pa pravee josh vecxe ludorije sa drugarima po stanu tj prosipa borovnicu po parketu i pljuje penzionere sa prozora jer zhivi u zgradi
    tu on živi
    on živi tu
    posluzio sam se metaforom-prava pricha je oko agara zna on

9. Tibor Váci
    a ko je tebi dao stricmastera u startu prdino? po chemu si ti to zasluzhio?

hahahhaha, onaj koji je stvari u startu postavio na pravo mesto.
    Ne mogu ti oprostiti shto si sa avatara sklonio ceo onaj tekst o stricu.

Ja sam to svaki dan chitao

10. neka ti je na chast.

11. Koliko sam se samo puta sluzhio sa tim tekstom. Svaki put kada sam nubarama objashnjavao razlichitosti koristio sam se stric tablicom gde shta potpada. Npr, ako se svadjaju nubovi ja napishem to spada po stric 3 nubovi che se jebati.

Sada sam shto bi se reklo bezrep.

chru fact: dobro si vodio strica, ali pocheo je da stagnira jer nisi imao jasan plan a plashio si se da probash novotarije. Drzhao si se ushtogljenog obrasca

12. Jebem vas u usta. Realno stric je trebao ostati onakav kakav jeste bez mod tima, bez haksa i bez ere.
    Posle šeste teme je postao čisto proseravanje. Mesecima niko nije izmislio novi stric oblik.

13. Rasnee to shto se ovo desilo ne znachi da niko ne mozhe da preuzme stvar u svoje ruke.
    Stric je kao posrnuli fudbalski klub koji cheka nekog bogatasha da ga preuzme

14. stric se raspo ko stara juga
    CARA - SRBIJA lololo

15. Dokle vise greske pravite. Ja sam otvorio treceg strica i zvao se lordovi ce jebati, a onda je celt promenio naziv u nubovi ce se jebati.

16. Ja sam u neku ruku Kosovo onda lololololo

17. lololo tezhio sam velikom stricu ali su rasnee i teebor prvi krenuli da se otcepljuju i to bez referenduma.

18. samo nije jasno da li je noob (celt) ustashoid ili je fructal pichkica

19. Ollanik je bosanac

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.