[SKEČ] Gospodar prstenova

1. Gospodar prstenova: Dva Crnca

Kapirate kao Dvije kule > Dva crnca

2. povratak kralja crnaca

3. Gospodar prstenova: Crni Panteri

Kapirate kao Družina prstena > Crni Panteri

4. odlican skech,brate,kasljem krv od smejanja

5. cupara noobe ovo ti nista nije trebalo ovo skec u ime znaci prelose idi vadi krv i umri

6. zangecuu krenula krv iz nosa od smejanja

7. Ahahhahaha sunce ti jebem

8. imam i ja jedan skech drzite se za nesto cvrsto,garanrovano padanje na pod od smejanja

dolazi crnac u bar i kaze dajte mi jedno pivo i povaj sto radi kaze ,,mrs napolje,crncugo!!,, xddd http://pre14.deviantart.net/2217/th/pre/i/2010/084/3/6/smiley_face_by_hourglassthorne.jpg

9. idu dva crnca ulicom a treci je stevcho smetalo ahahahaha

10. ahaha
    udje crnac na prenos utakmice u baru i ukrade televizor i lubenicu

11. idu dva crnca ulicom a vesnam ih pita koju knjigu chitate trenutno ahahahaha

12. Idu 2 crnca ulicom, naidju na kesu za smece i jedan pita drugoga sta nam se ovo brat izoblicio xD

13. dodje crnac kod belca i mrak je napolju i belac kaze nisam te video jer si iste boje ko mrak http://pre14.deviantart.net/2217/th/pre/i/2010/084/3/6/smiley_face_by_hourglassthorne.jpg

14. Kakav je crnac kad udje u crno more?
    Pa mokar ahahahahahah

15. dodje crnac pored kola zelenih i kaze e ja imam zelena kola ovakva samo sto su crvena i nisu ova kola u stvari
    zapravo nemam kola jer sam crnac

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.