Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Poshto me svakakva sirotinja omalovazhava na ovom forumu bio sam prinudjen da otvorim temu i zadam kontra udarac. Govna su neozbiljna i nakotila su se u enormnim kolichinama, neozbiljnost vlada sajtom i svako vech sutra pozhe postati predmet sprdnje.
o ovome je rech http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=2958#post_3263013
BEZOBRAZLUK
dokle?
PA SHTA OCHESH JEL TI JE POMOGO RAM
planirao sam da tema bude ozbiljna i pre svega potkrepljena korisnim informacijama ali moje srce ne mozhe da izdrzhi josh dugo, pretvaram temu u kutak za satisfakciju vladimira meni.
DUSAN DA SE IZVINI LAMARU
mislim da bi bilo jako lepo kada bi se tema iskoristila za ekspurgiranje i svodjavanje rachuna izmedju vukajlijasha.
nadam se da ćeš umreti
cc cleaner skini
ja godinama to koristim,kad mi komp zabaguje,luzmem restrarujem,ukljucim cc cleaner i on ocisti zilion megabajta govana i kukija sto s neta ostanu na kompu i onda komp lakse dise i ljubazno radi
skini ram brateu