Што је алтернативнија, то је више ванила, не заносите се да ту има неког везивања и лудила, а чак и да има извештачено је до границе озбиљног излива блама на мозак
Ne volim ni ja. Da sam muško ne bi mi se dojmile. Najlepše je prirodnost pa da ti na njenom telu u erotskom zanosu vidiš i sam izvesne slike, da te do te mere radi, a ovo ostalo ... Previše su konkretno izobeležavane.
Ne bre nego gutali pečuraka, pa kao zamenili tela, no homo. Al ono obojica se slažu
Nego mi imamo motku u dupetu, i nije nam otvoreno treće oko, i ne kapiramo to, brt.
Што је алтернативнија, то је више ванила, не заносите се да ту има неког везивања и лудила, а чак и да има извештачено је до границе озбиљног излива блама на мозак
ове истетовиране као жене шефова тријада, познајем једну са оним срањем што иде између сиса и по бутинама изгледа као да су је убиле ражеее
Ne volim ni ja. Da sam muško ne bi mi se dojmile. Najlepše je prirodnost pa da ti na njenom telu u erotskom zanosu vidiš i sam izvesne slike, da te do te mere radi, a ovo ostalo ... Previše su konkretno izobeležavane.
hm woozie ti i jesi sef trijada
ја сам само гето камиказа
видим шта покушаваш да ме убациш у исти кош скурвама
недам се!!1
а мафијашка прошлос је иза мене отиснуо сам се у манастир
Potvrđujem vala.
Nisam se sekso nadrogiran, ja sam dobar momak
Ne moraš da se drogiraš da bi ti radila mašta, valjda ...
Ni najmanje, još kakav rolplej... Uh kako zna da bude interesantno...
seks
ses
Može
Ma ok RP nego halucinacije po telu, a ugašeno svetlo
Znači gudra.
No svakako bolje od Triforsovih pečurkarskih tripova o menjanju tela s drugarima :)
Msm ako je bičuj me Stojane varijanta onda šare po telu ustvari imaju savršenog smisla ipak...
lol menjanje tela ☺️
natripovali se pa se jebli, sta?
Ne bre nego gutali pečuraka, pa kao zamenili tela, no homo. Al ono obojica se slažu
Nego mi imamo motku u dupetu, i nije nam otvoreno treće oko, i ne kapiramo to, brt.
ja mislim da se jebali
Xenia Tchoumi
https://instagram.com/xenia?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Brt istripovano deluje ovo nesto mnogo, za samar nekako