Добре пичке v2.0

1. Што је алтернативнија, то је више ванила, не заносите се да ту има неког везивања и лудила, а чак и да има извештачено је до границе озбиљног излива блама на мозак

2. ове истетовиране као жене шефова тријада, познајем једну са оним срањем што иде између сиса и по бутинама изгледа као да су је убиле ражеее

3. изгледа као да су је убиле ражеее

Ne volim ni ja. Da sam muško ne bi mi se dojmile. Najlepše je prirodnost pa da ti na njenom telu u erotskom zanosu vidiš i sam izvesne slike, da te do te mere radi, a ovo ostalo ... Previše su konkretno izobeležavane.

4. hm woozie ti i jesi sef trijada

5. ја сам само гето камиказа
    видим шта покушаваш да ме убациш у исти кош скурвама
    недам се!!1
    а мафијашка прошлос је иза мене отиснуо сам се у манастир

6. Najlepše je prirodnost pa da ti na njenom telu u erotskom zanosu vidiš i sam izvesne slike, da te do te mere radi, a ovo ostalo ...

Potvrđujem vala.

7. Nisam se sekso nadrogiran, ja sam dobar momak

8. Ne moraš da se drogiraš da bi ti radila mašta, valjda ...

9. Ni najmanje, još kakav rolplej... Uh kako zna da bude interesantno...

10. Ma ok RP nego halucinacije po telu, a ugašeno svetlo
    Znači gudra.
    No svakako bolje od Triforsovih pečurkarskih tripova o menjanju tela s drugarima :)

11. Msm ako je bičuj me Stojane varijanta onda šare po telu ustvari imaju savršenog smisla ipak...

12. lol menjanje tela ☺️

13. No svakako bolje od Triforsovih pečurkarskih tripova o menjanju tela s drugarima :)

natripovali se pa se jebli, sta?

14. Ne bre nego gutali pečuraka, pa kao zamenili tela, no homo. Al ono obojica se slažu
    Nego mi imamo motku u dupetu, i nije nam otvoreno treće oko, i ne kapiramo to, brt.

15. ja mislim da se jebali

16. Brt istripovano deluje ovo nesto mnogo, za samar nekako

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.