Добре пичке v2.0

1. L@ki
    Полудећете од толке пичетине.

Za mene je kasno ionako lol

2. Ma jebem ti picke

I ja isto. ☺️ Precenjeno. :D

3. I ja isto. ☺️ Precenjeno. :D

Gdje precijenjeno, kad je nema haos xd

4. Pa ne znam, razmišljam isto kao i za sebe... Ono najbolje bi bilo da je ima za seks i da nestane. A ne da ti burgija mozak.
    Ali ja ne mogu, ja sam emotivni peder koji se veže, a posle veže tursku čalmu ...

5. Ma je li, oni raspravljaju na tri stranice ovde šta im iskače na youtube-u... A moje dve rečenice i odmah upozorenje. Vidi pa me tuži, leba ti :D

6. Jao Melk uf hahahaha

7. Samo da kažem da bez obzira na sve bljuvotine koja je gore imenovana navela, ja joj nisam odgovorio, tj. nisam ponovio ono od pre, a ona jeste. Neka se zna.

8. A vas dvoje se još uvek niste uzeli?

9. Najbolje je da se vas dvoje uzmete. Ja kušala brak, neka hvala.

10. Čisto teme radi, valja se nekad otići u teretanu.

11. Haha inace gledam profil brata kamenog i vidim ovaj tekst za gospu od noci i kao hehe sjajno kad setim se pa to sam ladno ja napisao ima 2 meseca sig xd

12. Njegoše našeg doba

13. Lazni Njegos vukajlije - junaci doba zlog

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.